Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 18 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Alicia Keys lanceert een beautylijn met e.l.f. Cosmetics

Alicia Keys, wie kent haar niet? Deze powervrouw got it all. We hebben het dan niet alleen over haar gouden strot of over haar acteerkunsten maar ook over haar ondernemerschap. De grammy-winnares komt namelijk met een heuse beautylijn.

We hebben alleen nog heel eventjes geduld nodig..

Alicia Keys lanceert beautylijn

The word is out. Alicia Keys lanceert een beautylijn met e.l.f. Cosmetics. Het merk kondigde eerder deze maand al aan de dat de lijn naar verwachting in 2021 wordt gelanceerd. De samenwerking lijkt deels gericht te zijn op huidverzorging, waarbij Alicia Keys haar ‘eigen’ skincare-routine als inspiratiebron noemt.

Daarnaast bevestigt e.l.f. Cosmetics dat de lijn (wat nog geen naam heeft) huidvriendelijk is, het door dermatologen is ontwikkeld en dat het dierproefvrije producten zal bevatten. En dat is natuurlijk helemaal fantastisch.

Assortiment nieuwe beautylijn

Naast het feit dat het merk schoonheidsproducten zal verkopen, zullen zij zich ook richten op de ‘innerlijke schoonheid, welzijn en verbinding’. De lijn zal over meer dan alleen de schoonheidsproducten gaan. Alicia Keys heeft een enorm belangrijke boodschap over inclusiviteit, empowerment, welzijn, zelfzorg en rituelen.

Een onderdeel van de nieuwe lijn is dat de zangeres al deze elementen middels een mooi verhaal naar voren brengt. Go Alicia!

Doel van het merk

Volgens Alicia gaat Schoonheid gaat over de ziel en het hart en de geest. Wat er door je heengaat, straal je ook uit. “Het gaat om meer dan alleen de oppervlakte. Het is een diep gesprek over wie je bent en wie je wil zijn en waar je heen gaat. Het is mijn passie, eentje die jarenlang in de maak was,” aldus Alicia Keys.

Alicia Keys

Alicia Keys kennen we natuurlijk allemaal als een Amerikaanse zangeres, maar daarnaast is ze ook actrice, componiste én producente. Ze is al actief sinds 1996, toen kreeg ze een contract bij Columbia Records, maar Alicia componeerde haar eigen liedjes al toen ze 12 jaar was.

Ze is één van de bestverkopende artiesten in Amerika, ze verkocht meer dan 30 miljoen albums wereldwijd. Hiernaast won ze een aantal prijzen, waaronder vijftien Grammy Awards.

Lees ook: 5 upcoming beautymerken die je wilt uitproberen

Reageer op artikel:
OMG – Alicia Keys lanceert een beautylijn met e.l.f. Cosmetics
Sluiten