Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 21 jun 2020

Van plan een huis te gaan kopen? Kijk niet verder en koop een huis op AliExpress voor (maar) €11.000 euro

Grote kans dat het kopen van een huis er voorlopig nog niet in zit voor je, thanks to de hoge huizenprijzen. Althans, dat dénk je. Je kunt namelijk gewoon een huis vinden op AliExpress. Jawel,  naast de (vaak) onzinnige dingen die je op de site vindt, vind je er nu ook een huis.

Je scoort er al een volledig huis voor maar €11.000 – evenveel als een half jaartje een appartement in het centrum van Amsterdam huren. We vertellen je er alles over.

AliExpress heeft het allemaal

Voor een prikkie worden de huizen op de Chinese webwinkel verkocht. Je kunt kiezen uit verschillende soorten designs. Daarnaast kan je zelf de complete productspecificaties aanpassen, helemaal gebaseerd op jouw wensen. Zie je je al zitten in je nieuwe droomhuis? Je hoeft hem alleen nog even in je winkelmandje te gooien, nadat je hier een keuze hebt gemaakt.

En het bizarre is, het huis zal per schip naar jou toe worden gestuurd. Heb jij al een leuk plekje in gedachten waar je je nieuwe huis kan neerzetten? Check hieronder de verschillende soorten designs:

Bron: AliExpress
Bron: AliExpress

Leuk DIY-projectje

Naast het feit dat je je eigen huis op basis van jouw voorkeur en wensen mag indelen, gaat dit ook een leuk DIY-projectje worden. Je krijgt het namelijk geleverd als bouwpakket. Zeg maar bye bye tegen die ‘IKEA-ruzies’ want AliExpress gaat hierin nog een stapje verder. De ultieme relatietest, dachten wij zo ;).

Al overtuigd?

Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan gerust zelf een kijkje op de Chinese webwinkel. Alles staat daar heel uitgebreid uitgelegd over hoe je het huis in elkaar zet maar ook wat er allemaal bij het huis inbegrepen zit. Denk aan een bad(!), een wc, een bank, een keuken, binnen- en buitenverlichting, een tapijt en ga zo nog maar even door. Dit klinkt echt als een topdeal, vind je niet?

Lees ook: Handig – Dit fantastische badrekje wil jij gegarandeerd in je badkamer hebben

Reageer op artikel:
Van plan een huis te gaan kopen? Kijk niet verder en koop een huis op AliExpress voor (maar) €11.000 euro
Sluiten