Hebben: Bij Aldi koop je nu All-Stars in de aanbieding en die wil je hebben

All-Stars staan bijna wel bij iedereen in de kast. De schoenen zijn super veelzijdig en kunnen zowel casual als netjes gecombineerd worden. Ze zijn alleen best prijzig. Maar nu kun je ze goedkoper scoren. Want bij Aldi koop je nu All-Stars in de aanbieding.

Tel uit je winst: je rekent voor je favoriete gympen nu twee tientjes minder af. Zowel de lage als de hoge variant is verkrijgbaar bij de budget supermarkt. Hollen, dus.

Dé schoen der schoenen

Het is de festivalschoen, die eigenlijk nog leuker wordt wanneer er een paar vlekken op zitten. Zijn ze afgetrapt? Geen probleem, want All-Stars mogen juist lekker vies zijn. Sommige mensen schijnen zelfs de voorkeur te hebben voor oude All-Stars en hun witte gympen pas te willen dragen als ze voorzien zijn van wat vlekken.

All-Stars in de aanbieding

En nu kun je ze dus scoren bij Aldi. Beide modellen zijn er te koop, in de kleuren zwart, wit, spijkerstof, rode en beige. Het hoge model kost er nu 47,99 euro en het lage model All-Stars maar 44,99 euro. Dat is dus ruim twee tientjes goedkoper dan normaal gesproken.

Voor jou en je lover

De schoenen zijn sowieso al uniseks. Maar je kunt ze nu gelijk inslaan voor jou én je vriend, vader of broer. Want de supermarkt verkoopt van beide modellen maat 36 tot en met 45. Dus als je niet vies bent van lekker matchen met je lover, kun je nu je slag slaan bij Aldi.

Twee vliegen in een klap

Het gebeurt niet vaak dat jij je favoriete gympen kunt scoren voor een goedkopere prijs, dus we raden je aan om vandaag nog naar Aldi te rennen. Kun jij je gelijk aan je goede voornemen houden en alle boodschappen voor deze week doen. Een betere start van de maandag kun je niet maken.

Iedere maand puistjes? Als je deze dingen doet, blijven ze terugkeren

 

 

Reageer op artikel:
Hebben: Bij Aldi koop je nu All-Stars in de aanbieding en die wil je hebben
Sluiten