Renée
Renée | LinkedIn Uncategorized 21 sep 2018

Op deze datum draait All You Need Is Love in de bioscoop

Het beste nieuws voor de feestdagen is niet dat je naar de mega grote kerstwinkel in Antwerpen gaat, maar natuurlijk naar de All You Need Is Love film. Want mocht je het gemist hebben: er komt een bioscoopfilm (!!!).

Inmiddels is natuurlijk al het één en ander bekend van de All You Need Is Love film. Maar het belangrijkste ontbreekt nog: wanneer draait de film dan ein-de-lijk in de bioscoop?

All You Need Is Love in de bioscoop

All You Need Is Love is het enige waar je voor leeft zodra je in de kerstsferen komt. Daarom is het super leuk dat er een gelijknamige film in de bioscoop draait.

Het goede nieuws is dat je niet lang meer hoeft te wachten. Op woensdag 28 november kun je namelijk naar de Ladies Night in Pathé.

Schrijf die datum alvast op in je agenda en app je vriendinnen alvast, zodat jullie kaartjes kunnen kopen.

Wat er al bekend is over de All You Need Is Love film

Nu je weet wanneer je in de bioscoop klaar zit om de film te kijken, is het wel zo leuk om alvast het één en ander te weten. Hierbij de feiten op een rij:

Fedja van Huêt speelt liefdesdokter Robert ten Brink

Dit is misschien wel de belangrijkste rol: wie neemt de presentatie op zich? Dat is Fedja dus. Daarnaast spelen ook Bracha van Doesburg en Rob Verheijen in de film.

Will Koopman is de regisseur

Goed nieuws, Will Koopman heeft de regie op zich genomen. Zij is één van de geniën achter het succes van films als Gooische Vrouwen. All You Need Is Love moet dus wel een topfilm worden.

De film is gebaseerd op een echte kandidaat

Hoewel het verhaal fictie is, is de verhaallijn wel gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dat maakt het toch net iets leuker.

Nog meer informatie vind je hier.

Jaaa! De All You Need Is Love film komt er echt en dit is wat we tot nu toe weten

Reageer op artikel:
Op deze datum draait All You Need Is Love in de bioscoop
Sluiten