Renée
Renée | LinkedIn Life 2 nov 2018

Cancel alle plannen! De All You Need Is Love caravan staat NU in Rotterdam

Stop waar je mee bezig bent en trommel iemand op om met jou naar Rotterdam te gaan. Daar staat nú de All You Need Is Love caravan waar je een lieve boodschap voor een speciale persoon inspreekt.

De All You Need Is Love caravan is vandaag dé plek waar je jouw gebroken hart kunt lijmen of je stille liefde op de hoogte brengt van jouw verliefde gevoelens.

All You Need Is Love caravan

De All You Need Is Love caravan vind je tussen 10:30 uur en 14:00 uur in Rotterdam. En dan? De programmamakers hebben het volgende op Instagram gedeeld:

‘Heb jij een speciale boodschap voor iemand? Wil je iemand verrassen? Heb je een stille liefde en wil je daar nu eens verandering in brengen? Of wil je een verbroken relatie redden? We staan morgen van 10:30-14:00 bij de Markthal in Rotterdam.’

Dit is dus de uitgelezen kans om je (stille) liefde te verrassen met de liefste boodschap die je kunt verzinnen. Snel naar de Markthal dan maar?

View this post on Instagram

Morgen staan wij in Rotterdam met de liefdescaravan! Heb jij een speciale boodschap voor iemand? Wil je iemand verrassen? Heb je een stille liefde en wil je daar nu eens verandering in brengen? Of wil je een verbroken relatie redden? We staan morgen van 10:30-14:00 bij de Markthal in Rotterdam. Tot morgen! 💕😍

A post shared by All You Need Is Love (@allyouneedislovenl) on

Jippie! Dit jaar komt er weer een All You Need Is Love kerstspecial

Reageer op artikel:
Cancel alle plannen! De All You Need Is Love caravan staat NU in Rotterdam
Sluiten