Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 22 okt 2017

JAA! All you Need is Love wordt een bioscoopfilm

Als je ieder jaar op kerstavond huilend en lachend op de bank zit te genieten van de All You Need is Love kerstspecial hebben we heel, heel, heel goed nieuws voor je. Het fantastische programma wordt namelijk omgetoverd tot een bioscoopfilm.

Het gaat nog even duren, maar reserveer vast een plekje in je agenda rond de kerstdagen van 2018. Want dan komt de film All You Need is Love in de bioscoop. En daar wil je toch ab-so-luut heen met je vriendinnen.

Het wordt geen langere versie van de TV-uitzending. Nee, het wordt een echte speelfilm, over alledaagse mensen die worstelen met de liefde. In totaal zal het gaan over acht liefdesverhalen. Van een tiener uit Limburg tot een oudere dame van tachtig die haar familie nog eens hoopt te zien.

Het verhaal speelt zich voor het grootste deel af op kerstavond. En alle personages hebben iets met het programma All You Need is Love te maken. Of ze werken er aan mee, of ze komen er in voor.

Hoewel de verhalen verzonnen zijn, is één verhaallijn wel gebaseerd op een echte kandidate.

All You Need is Love film

De All You Need is Love film is een idee van filmmaker Job Gosschalk, ook het meesterbrein achter de film Alles is Liefde. Ook al zo’n fijne film.

De All You Need is Love film belooft en heerlijke film te worden. We krijgen nu al warme All You Need gevoelens.

Lees ook: Alle series die je kunt kijken tot Gossip Girl weer verder gaat

Reageer op artikel:
JAA! All you Need is Love wordt een bioscoopfilm
Sluiten