Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 23 mrt 2018

Jaaa! De All You Need Is Love film komt er echt en dit is wat we tot nu toe weten

Als All You Need Is Love het enige is waarvoor je leeft tijdens de feestdagen is er goed nieuws. We schreven het vorig jaar al, maar de All You Need is Love film komt eraan. En nu, maanden later, kunnen we je veel meer details vertellen.

All You Need Is Love is natuurlijk een ware tranentrekker (wij zijn schuldig), maar wat dacht je van een All You Need Is Love film? Dat wordt natuurlijk al helemáál een potje janken. Alleen dan niet vanaf de bank, maar in de bios.

All You Need Is Love film

Vandaag maken de producenten van de All You Need Is Love film bekend wat we kunnen verwachten. Zo neemt acteur Fedja van Huêt (hallootjes!) de rol van liefdesdokter Robert ten Brink op zich. Maar ook Bracha van Doesburg en Rob Verheijen spelen een rol in de film.

En het goede nieuws? De opnames van de film zijn al in volle gang. Niemand minder dan Wil Koopman, van Gooische Vrouwen, staat aan het roer als regisseuse. Maar wat gaat er precies in de film gebeuren?

Verhaal van de film

Dr. Love verdwijnt vlak voor de bekende kerstspecial. Zijn vrouw is overleden en sindsdien gelooft hij totaal niet meer in de liefde om vervolgens te verdwijnen naar Schotland, zonder dat zijn redactie dat weet.

Dat betekent natuurlijk maar één ding: paniek. Ze zoeken met man en macht naar Dr. Love. Maar ondertussen moet er natuurlijk een vervanger gezocht worden. Dat blijkt óók geen makkelijke taak.

Weet je nu al dat je dit absoluut moet zien? Nog heel even geduld. In december draait de All You Need Is Love film in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Jaaa! De All You Need Is Love film komt er echt en dit is wat we tot nu toe weten
Sluiten