Renée
Renée | LinkedIn Life 24 okt 2018

Jippie! Dit jaar komt er weer een All You Need Is Love kerstspecial

De feestdagen zijn niet compleet zonder de All You Need Is Love kerstspecial, toch? Je mag ook dit jaar weer je familie optrommelen voor de special, want het wordt wederom uitgezonden. Wat een heerlijk nieuws om oktober mee af te sluiten.

Dat de All You Need Is Love kerstspecial weer terugkeert is bijna een reden om een feestje te vieren. Maar je weet in ieder geval dat je jouw kersttradities bij dezen in stand kunt houden. Jippie.

All You Need Is Love kerstspecial

De All You Need Is Love kerstspecial wordt op maandag 24 december uitgezonden en serieus… we kunnen nu al niet meer wachten. Helaas moeten we toch echt negen weekenden wachten tot het zover is, maar hé. Daar krijg je wel weer een spectaculaire aflevering met Robert ten Brink voor terug.

Wederom gaat de presentator in het programma liefdes met elkaar herenigen, zodat ook zij de mooiste kerst ooit hebben. Is dat niet het mooiste wat je kunt doen in de decembermaand?

Kijkcijfers

Je hoeft je trouwens echt niet te schamen voor je grote liefde voor de kerstspecial. Jaarlijks zitten 3 miljoen mensen klaar met tissues om de uitzending te bekijken, dus je bent lang niet de enige. Zorg er dus maar voor dat je om 20:30 uur bent uitgegeten. Dan barst het spektakel los.

Op deze datum draait All You Need Is Love in de bioscoop

Reageer op artikel:
Jippie! Dit jaar komt er weer een All You Need Is Love kerstspecial
Sluiten