Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 22 sep 2018

Je hebt de kans om achter de schermen te kijken bij All You Need Is Love en dat wil je

All You Need Is Love moet wel het allermooiste programma van het jaar zijn. Wij krijgen het niet voor elkaar om door een aflevering te komen zonder te huilen. Ben jij net zo’n fan als wij, dan hebben we goed nieuws. Je kan nu namelijk een kijken achter de schermen nemen bij het romantische programma.

All You Need Is Love 2018

Liefdes, vrienden en familie die elkaar huilend van geluk weer in de armen springen. Robert ten Brink die het ene hartverwarmende verhaal na het andere vertelt. De blik van de mensen aan de andere kant van de wereld die verrast worden. All You Need Is Love is ons favoriete programma van de winter.

Wanneer we ’s avonds op de bank zitten met een theetje en chocolade is het al genieten geblazen van het programma. Maar stel je voor dat je in dezelfde ruimte mag zijn, waar alles gebeurt. Als dat iets is wat je ook wilt dan heb je gelukt.

All You Need Is Love is namelijk op zoek naar studenten die willen assisteren tijdens de draaidagen van het romantische programma. Als het nodig is, mag je ook nog eens in het publiek zitten en naar de show kijken als stoelopvuller. Hoe leuk?!

Opgeven AYNIL 2018

Wil jij graag aanwezig zijn bij AYNIL, dan is het nu mogelijk om jezelf op te geven. De dagen waarop er gefilmd gaat worden zijn als volgt: 3, 11 en 18 oktober en 1, 8 en 13 november. De precieze tijden waarop ze de show gaan filmen, zijn nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat het aan het einde van de middag/begin van de avond gebeurt.

Ben je helemaal enthousiast? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] en geef je op. Vermeld in je mailtje even je naam, telefoonnummer, adres, beschikbaarheid enzovoorts en wacht geduldig af.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Jaaa! De All You Need Is Love film komt er echt en dit is wat we tot nu toe weten

Reageer op artikel:
Je hebt de kans om achter de schermen te kijken bij All You Need Is Love en dat wil je
Sluiten