Alle melkflessen verzamelen! Dit zijn de beste zelfbruiners

We kunnen niet wachten tot het zomer is. En zeker niet tot onze huid weer voorzien is van een mooie, gebronsde glow. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel zelfbruiners die dit effect maar al te goed kunnen faken. Om ervoor te zorgen dat je wordt gespaard van nare luchtjes en strepen op je lichaam hebben we onze favoriete zelfbruiners op een rijtje gezet.

De beste zelfbruiners

Geen idee welke bij jou past? Bekijk dan snel onze tips.

zelfbruiners

1. Bondi Sands Self Tan Foam Ultra Dark, € 25,24

Bondi Sands is één van de toppers op gebied van bruin-zonder-zon. Zeker wanneer je het samen de foam samen met de speciale handschoen gebruikt om strepen te voorkomen. Daarnaast ruikt het naar kokos en is deze mousse geschikt voor iedereen die (al) een kleurtje heeft.

zelfbruiners

2. Vita Liberata Body Blur Sunless Glow HD, € 38,95

Wel bruine benen maar heb je twee linkerhanden? Voorkom dan het maken van fouten in het smeren door een deze body blur te gebruiken. Deze geeft hetzelfde effect als andere zelfbruiners, maar was je er naderhand weer gemakkelijk af.

zelfbruiners

3. Isle of Paradise Self Tanning Drops, € 26,78

Als je een subtiele zomerse gloed wil, dan zijn de self tan drops van het clean beauty merk Isle of Paradise iets voor jou. Je voegt ze namelijk toe aan je moisturizer of body lotion en zo krijg je een egale kleur die zich elke dag zichtbaarder wordt.

zelfbruiners

4. Tan Luxe Self Tan Wonder Oil, € 60,77

Deze luxe body oil verzorgt de huid en geeft ‘m tegelijkertijd een mooi kleurtje. Daarnaast is heeft hij een rollerbal-applicator waardoor het geen knoeiboel wordt in jouw badkamer.

zelfbruiners

5. Coco & Eve Bali Bronzing Foam, € 36,54

Het hippe merk Coco & Eve heeft allerlei ingrediënten van Bali in deze zelfbruiner gestopt, zoals kokos, mango, vijgen, cacao, sinaasappel en papaya. Met het speciale Kabuki penseel krijg je nog een mooier resultaat.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Alle melkflessen verzamelen! Dit zijn de beste zelfbruiners
Sluiten