Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 okt 2017

JAAA! Er komt een nieuwe Nederlandse datingshow op een tropisch eiland en jij kunt je opgeven

All the single ladies, all the single ladies.. now put your hands up! Iedereen die zich aangesproken voelt wanneer dit nummertje door de speakers te horen is, kan zich nu opgeven voor een nieuwe Nederlandse datingshow. Eentje die zich afspeelt op een tropisch eiland. En nee, geen zorgen, de zee is daar niet gevuld met exen.

Iedereen is op wel op zoek naar de ware liefde. Niet gek ook dat veel tv-regisseurs ons daar een handje bij willen helpen. Ex on the beach, First Dates, Are You The One en Adam zoekt Eva zijn slechts een greep uit het totale aanbod. En binnenkort gaan de camera’s weer lopen voor een nieuwe serie. Misschien dit keer met jou of een vriend of vriendin van je in de hoofdrol.

Nederlandse datingshow

De datingshow lijkt een beetje op de Amerikaanse realityserie Are You The One. Je reist af naar een tropische partybestemming om daar samen met andere singles de ware te vinden. Het hele idee is dat er voor iedereen een perfecte match aanwezig is. De vraag is alleen: wie hoort bij wie?

Mocht je raden wie jouw perfecte match is, dan ga je niet alleen met de liefde van je leven naar huis. Nee, je houdt er ook nog eens een lekkere bankrekening aan over, want je kunt een geldbedrag winnen. Duidelijk sprake van een win-winsituatie.

Hoe geef je je op?

De perfecte kandidaten zijn tussen de 18 en 28 jaar en zijn single and ready to mingle. Verder stuur je wat gegevens van je op plus enkele foto’s van jezelf. Hier lees je alle details.

Wie weet kijk jij de afleveringen wel terug met de love of your life naast je op de bank. En flink veel moneys.

Liever met je hond op televisie? GEZOCHT! Single meisjes mét een hond die mee willen doen aan een nieuw tv-programma

Reageer op artikel:
JAAA! Er komt een nieuwe Nederlandse datingshow op een tropisch eiland en jij kunt je opgeven
Sluiten