Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 1 juli 2017

YES: Ook de allerlaatste aflevering van Ex On The Beach zit vól tranen en drama

Aan al het goede komt een einde en daarmee zo ook aan dit seizoen van Ex On The Beach Double Dutch. We begrijpen jouw frustratie, want welk programma schotelt ons nu de wekelijkse portie drama op iemands anders bordje voor? Gelukkig is de allerlaatste aflevering van EOTB:DD nét zo sappig als de voorgaande afleveringen, zodat jij nog één laatste keer kan genieten van al jouw favoriete villa bewoners.

Alisa is een oplichter

Terwijl Jordi werkelijk waar alles uit de kast haalt om Alisa in bed te krijgen, speelt Alisa dit spelletje fantastisch mee tot op zekere hoogte. Wat wij wel al zien, en arme Jordi nog niet, is dat ze geen woord meent van wat ze allemaal tegen hem zegt. En dat, terwijl hij toch best met een galante benadering komt.

Hannah wordt des duivels

We maakten al even kennis met de duivel in Hannah toen Altin aanspoelde, maar in deze laatste aflevering blijft er geen enkel deel meer van de lieve Hannah over die we ontmoetten in aflevering één. De nieuwe bewoonster van de villa wordt dan ook absoluut niet met open armen ontvangen. Als ze op date gaat met Altin wordt haar ook direct door Hannah duidelijk gemaakt dat ze haar pakt als ze iets van plan is. Oh oh Hannah.

Jeffrey speelt met vuur

Chiara is een jaloers kreng en kan hem wel vermoorden. Er zijn zelfs uitspraken over dat ze zijn kist wel in brand zou kunnen zetten. Maar goed, die Jeffrey weet het dan ook wel gigantisch bont te maken. Lukt het hun om samen te blijven? Ze hebben namelijk beide nogal een temperament.

Altin heeft wife material gevonden

Mr. Steal your girl heeft het toegegeven: hij heeft wife material gevonden. Nou, dat wil zeggen: voor heel eventjes dan. Doet hij dit om Hannah uit de tent te lokken? Hij speelt met gevoelens, dat is zeker.

Sharon heeft een gebroken hart

Waar ze eerst nog zo zeker was van haar zaak, zien we in de laatste aflevering het kleine meisje in Sharon omhoog komen. Het lijkt er zelfs op dat ze enigszins spijt heeft van haar deelname aan Ex On The Beach Double Dutch. Tranen staan haar nader dan een glimlach en eigenlijk heeft ze er ook gewoon geen woorden voor.

Benieuwd waarom Sharon zo heart broken is en wat voor spelletje Alisa aan het spelen is? Kijk dan aankomende zondag voor de laatste keer van dit seizoen om 22.00 naar MTV. Mocht je trouwens zondagavond geen tijd hebben; op de website van MTV en in de MTV Play App kun je de afleveringen ook bekijken.

Jij kan je nu opgeven voor Ex On The Beach Double Dutch het volgende seizoen: Geef je snel op! Ex On The Beach Double Dutch zoekt kandidaten voor het nieuwe seizoen

Reageer op artikel:
YES: Ook de allerlaatste aflevering van Ex On The Beach zit vól tranen en drama
Sluiten