Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 6 november 2017

HIJ IS HIER! De ALLERLAATSTE trailer van Fifty Shades Freed en hij is BLOODY HOT!

Oh my. Fifty Shades Freed, het allerlaatste deel komt bijna uit. Nog drie maandjes geduld en je kan het sexy lichaam van Mr. Grey en de inmiddels niet meer zo onschuldige Anastasia weer bewonderen op het witte doek. We hebben al wat teasers te zien gekregen en een trailer. Maar nu net is de allerlaatste trailer van Fifty Shades Freed uitgekomen.

Fifty Shades Freed oftewel deel drie van Fifty Shades moét wel genieten worden. Anastasia Steele gaat trouwen met de man die ze ontmoet had nadat ze inviel voor een vriendin tijdens een interview. Sindsdien hebben zijn zwarte ogen en zijn donkere ziel haar niet meer los gelaten. Ze viel voor zijn charmes en zijn duistere hardhandige kant.

Nadat we in de eerste twee delen getuigen zijn geweest van de opbloeiende maar ook moeizame liefde, wordt deze liefde in deel drie bekroond met een huwelijk én kinderen. Maar natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot. Want Jack Hyde wil Anastasia terugpakken omdat zij in zijn ogen de schuldige is van zijn ontslag.

Natuurlijk had Jack dat aan zichzelf te danken. Maar dat ziet hij zelf niet. En zo wordt hij een enorm gevaar voor Ana en haar gezin. Eveneens als een bloedmooie blondine die achter Christian aan zit..

Dit is ‘m dan: De allerlaatste trailer van Fifty Shades Freed

Kun je niet meer wachten op de film en wil je ‘m als eerste zien? De kaarten voor de ladiesnight zijn nú te koop.

Reageer op artikel:
HIJ IS HIER! De ALLERLAATSTE trailer van Fifty Shades Freed en hij is BLOODY HOT!
Sluiten