Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 2 apr 2020

Dit zijn de 11 tekenen dat jij de allerliefste lover van de wereld hebt

Heb jij de allerliefste lover op de wereld? Ontdek het aan de hand van de volgende elf punten.

Liefste lover

Ben jij nog helemaal over je oren verliefd of zit je al tien jaar in de relatie en komt het met vlagen? Hoe dan ook, misschien ben jij wel in het bezit van de allerliefste lover ooit. Ontdek het aan de hand van de volgende elf punten.

1. Hij of zij speelt geen spelletjes

De ander geeft je geen niet-gemeende complimentjes om je aan het lijntje te houden, hij of zij wacht niet extra lang met jouw berichtjes beantwoorden, nee, er worden geen spelletjes gespeeld. Waarom zou je ook zo moeilijk doen?

2. Hij of zij vult je aan

Dingen die jij niet zo goed kan, kan je lover als een pro. En dingen die de ander niet weet, weet jij weer exact.

3. Je lief maakt je aan het lachen

Er gaat geen dag voorbij dat hij of zij jou niet aan het lachen maakt. In gezelschap van anderen worden jullie soms raar aangekeken, want jullie conversaties bestaan voornamelijk uit inside jokes. Zelfs als er helemaal doorheen zit, kan je lover wel weer een lach op je gezicht toveren.

4. Je voelt je helemaal jezelf

In het begin van een relatie wil je jezelf vaak beter voor doen komen dan je bent. Je klaagt niet over dingen, je komt keurig op tijd terwijl je een chronische telaatkomer bent en je bestelt expres de grootste hamburger met extra friet, omdat het kan. Bij hem of haar hoef je je eigenlijk nooit anders voor te doen dan je bent. Als je de hele dag, ongedoucht, in je pyjama wilt lopen, dan vindt je lover je nog steeds de prachtigste vrouw van de wereld.

5. Hij stelt jou boven zijn PlayStation

Heb je een relatie met een man? Dan laat hij jou niet tot diep in de nacht wachten, omdat hij maar niet kan stoppen met gamen. Jouw vent doet zoiets niet. Jij komt altijd op de eerste plaats, daar kan geen Fifa of GTA tegenop.

6. Je vrienden en familieleden vinden je lover geweldig

Ze hoeven geen beste matties te zijn, maar ze vinden het wel leuk om samen een biertje of glas wijn te drinken.

7. Je voelt je vrij

Als jij met je vriendinnen op stap wilt, dan gaat hij of zij daar echt niet over zeuren. En als jij je vaste baan op wilt zeggen om te gaan freelancen of iets totaal anders te doen, zal de ander je alleen maar aanmoedigen. Bovendien is hij of zij niet snel jaloers, maar gunt je gewoon het beste in het leven.

8. Je lover is eerlijk

De basis van een goede relatie is eerlijkheid en dat begrijpt jullie als geen ander. Zelfs op een leugentje om bestwil zul je de ander nooit betrappen.

9. Hij of zij geeft je rust

Jij kunt je nog wel eens druk maken om de simpelste dingen. Je lover is altijd nuchter en ziet oplossingen. Hierdoor besef je dat je er allemaal niet zo zwaar aan hoeft te tillen.

10. De ander kan goed koken

Je kunt niet ontkennen dat je lover daar onwijs veel bonuspunten mee scoort.

11. En jij mag altijd het laatste hapje

Yum!

Lees ook: Deze man schreef een hartverscheurende brief aan het meisje dat hij pijn deed

Reageer op artikel:
Dit zijn de 11 tekenen dat jij de allerliefste lover van de wereld hebt
Sluiten