Alles op een rijtje: De 4 verschillende manieren om je wenkbrauw te dragen

2014 was het jaar van de wenkbrauw en na veel experimenteren rolden daar vier overduidelijke winnaars uit. Benieuwd welke en wat het beste bij jou past? Get your browfacts straight. 

Optie 1:

Donker en sterk
Net als een opvallende lip kan een sterke wenkbrauw een wereld van verschil maken voor je look. Te eng voor overdag? Pas het dan alleen toe als je ’s avonds ergens heen gaat. Je gezichtsvormen worden meteen benadrukt en het leuke is: het kan bij iedere haarkleur en bij elke huidskleur. Jessica Alba is niet bang om haar sterke wenkbrauwen te rocken. Haar brow is wat ons betreft een perfect voorbeeld van een donkere, sterke en opvallende wenkbrauw

Optie 2:

Vol en veerachtig
Ook wel bekend als de laissez-faire wenkbrauw zoals we altijd hebben gezien bij de Olsen tweeling. Perfect voor de bohemian girl look. Om deze look te creëren kleur je de wenkbrauwen aan het begin lichter in dan aan de uiteindes en zet je ze met een transparante wenkbrauwgel.

Optie 3:

Licht en strak
Deze look is het beste weggelegd voor vrouwen met een getinte huidskleur. Wanneer je dit doet met een lichte huidskleur kan je gelaat een beetje flets ogen. Kleur voorzichtig de omlijning in met een potloodje om zo je wenkbrauw iets breder te laten lijken (indien nodig) en kam vervolgens met een lichtgetinte gel de wenkbrauwen op zijn plaats.

Optie 4:

Snoepkleurig
Voor de echte daredevils is daar de gekleurde wenkbrauw in werkelijk iedere kleur die je maar kunt bedenken: blauw, roze, goud, etc. Je kunt ze kleuren met een gekleurde mascara of met een transparante gel en vervolgens bedeppen met oogschaduw.

Reageer op artikel:
Alles op een rijtje: De 4 verschillende manieren om je wenkbrauw te dragen
Sluiten