Renée
Renée | LinkedIn Life 25 aug 2019

Alles wat je wil weten over Temptation Island VIPS 2019

Temptation Island VIPS 2019 is een seizoen die de boeken in gaat. Er gaat zoveel mis tijdens de ultieme relatietest dat het bijna niet meer bij te houden valt. Om alles zo goed mogelijk op een rijtje te zetten, hebben we in dit artikel alle belangrijke content voor je verzameld.

Van de neprelatie tussen Thomas en Yasmine tot de zwangerschap van Channah en Quentin… Eén ding is zeker, geen één aflevering van Temptation Island VIPS 2019 is saai te noemen.

Overzicht van de Temptation Island VIPS 2019 afleveringen

Laten we beginnen met alle afleveringen. Hoog tijd om ze even op een rij te zetten. Wij kijken Temptation Island VIPS via Videoland. Iedere week schrijven we de afleveringen voor je uit, zodat je geen één detail hoeft te missen.

Wat is de relatiestatus van de koppels na Temptation Island VIPS 2019?

De grote vraag blijft altijd of de koppels de grote relatietest van Temptation Island overleven. Hoewel in hun contract staat dat dit strikt geheim moet blijven, weten we veel meer dan we eigenlijk mogen weten. Van Instagram Stories die genoeg zeggen tot Thomas die er flink op los flirt in het uitgaansleven: je hoeft niet per se de laatste aflevering te zien om duidelijkheid te krijgen.

Pommeline en Fabrizio

Dit koppel mocht van RTL al verklappen hoe het ervoor staat. En helaas, Pom en Fab zijn niet langer samen. Voordat ze dit bevestigden via Instagram Stories gingen de geruchten al:

Ohjee, is dit dan het keiharde bewijs dat Fabrizio en Pommeline uit elkaar zijn?

Fabrizio schijnt het zelfs een tijd leuk te hebben gehad met verleidster Julia. Dat verbaast ons niet, want ze heeft wel iets weg van Daniëlle uit het eerste seizoen waar Fabrizio aan mee deed.

Fabrizio is gespot met een ander! Deze vrouw is volgens geruchten misschien wel zijn ‘nieuwe vriendin’

Channah en Quentin

Chan en Quent zijn nog veel samen, maar ze hebben het programma niet als koppel verlaten. *Pinkt traantje weg* Wat we tot nu toe weten is dat ze de komende tijd aan kijken of het nog iets gaat worden. De focus ligt nu op Chan’s zwangerschap en de baby.

Het tweede kampvuur maakt officieel een einde aan de relatie van Quentin en Channah in Temptation Island VIPS

Yasmin en Thomas

Er stond voor Yasmin en Thomas veel op het spel, maar ze waren allesbehalve stabiel in hun relatie toen ze naar Thailand gingen. Sterker nog, ze waren niet ‘echt’ bij elkaar. Het zag eruit alsof ze het wel wilden proberen, maar daarom duurde het niet lang voordat de twee helemaal klaar met elkaar waren.

Bewijs: Thomas en Yasmin hebben hun relatie niet kunnen redden na Temptation Island VIPS

De inside scoops over Temptation Island VIPS 2019

Een nieuw seizoen Temptation Island betekent natuurlijk dat de geruchtenmolen op volle toeren draait. Er zijn heel wat juicy details die we met je willen delen. Soms delen de kandidaten meer dan ze misschien mogen zeggen. Wij hebben de belangrijkste artikelen hieronder voor je gebundeld.

Allereerst spraken we de koppels om te vragen wat ze eigenlijk van hun deelname vonden. Zo vertelde Thomas al dat er echt wel wat dingen zijn gebeurd waar hij nu niet trots op terug kijkt. Hoe verder je in het seizoen komt, hoe beter je deze uitspraak begrijpt.

Juice! De koppels van Temptation Island VIPS 2019 biechten op wat ze nu echt van hun deelname vonden

En oeps, ook dit seizoen blijkt het weer doorgestoken kaart te zijn. De kandidaten mogen niet altijd zelf bepalen met wie ze op date gaan. Channah is degene die vertelt hoe de vork in de steel zit. Ze wilde met Guido op date, maar werd vervolgens met een andere verleider op pad gestuurd nadat de camera’s stopten met draaien.

De Temptation Island kandidaten mogen niet altijd bepalen met wie ze op date gaan

Thomas verklapt dat er geen condooms in de villa zijn. Daarmee lijkt hij misschien wel meer te bedoelen. Wie weet dat hij of een andere kandidaat wel de mist in gaat.

Wacht eens even, verklapt Thomas Cox hier nou dat er iemand seks had in de Temptation villa?

Orpheo en Liessinde waren al bij het kampvuur op dezelfde avond dat Channah en Quentin weggingen. Hoe zit dat? Achteraf blijkt dat Channah eerder al aan de productie vertelde dat ze zwanger was. Alles eromheen lijkt nu dus in scène gezet, wat de koele reactie van Yolanthe verklaart.

Mysterie opgelost! Het is eindelijk duidelijk hoe Orpheo en Liessinde zo snel bij het kampvuur waren

Wist je al dat je zelf in Villa Spice en Ban Suriya kunt verblijven?

Wauw! Je kunt nu verblijven in de Temptation Island VIPS villa’s van dit jaar en het is €€€

Reageer op artikel:
Alles wat je wil weten over Temptation Island VIPS 2019
Sluiten