Alles wat je ooit wilde weten over Lauren Conrad’s haar

We houden van Lauren Conrad. En van haar haar. Speciaal voor jou hebben wij een paar hair secrets van haar op een rijtje gezet.

Rood haar

Echt knalrood haar zal Lauren nooit (meer) hebben, omdat ze dat niet bij haar huidskleur vindt staan. Toen ze op de middelbare school zat heeft ze haar haar weleens rood geverfd, maar dat vond ze zelf een enorme afknapper. Tijdens de winter vindt ze het ook mooi om bruin haar te hebben, maar toch voelt ze zich niet helemaal zichzelf zonder blond haar. Dus in Lauren’s geval blondes do have more fun.

Favoriet haarproduct

Om haar blonde haar mooi blond te houden gebruikt Lauren de shampoo en conditioner van John Frieda, uit de Everlasting Blonde-serie. En als stylingproduct is de John Frieda Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray favoriet. Door de spray in haar nog natte haar te sprayen en het daarna aan de lucht te laten drogen krijgt ze haar welbekende messy beachwaves.

Korte coupe

Sinds een tijdje heeft Lauren een korter kapsel. Eerst knipte ze hiervoor een zogenaamde lob (lange bob) om te kunnen wennen aan het hebben van korter haar. Eenmaal gewend mocht er nog een stuk af. Het voordeel van je haar in gedeeltes afknippen is dat je weet hoe je je haar moet stylen in elke fase van de groei.

DIY haarmasker tip

Wanneer Lauren’s haar wat droger is gebruikt ze kokosolie om het weer soepel en gehydrateerd te krijgen. Gewoon rechtstreeks vanuit de pot een dikke laag op het haar smeren en dit lekker in laten trekken. Daarna goed uitspoelen. Extra tip van Lauren: kokosolie is ook ideaal om oogmake-up mee te verwijderen.

Voorkomen van pluishaar

De tip van Lauren om pluishaar te voorkomen is om je natte haar niet af te drogen met een handdoek, maar met een… t-shirt. Een t-shirt zorgt namelijk voor minder wrijving en daarom minder pluis.

Vlechten

Lauren staat bekend om haar vlechten. Op YouTube staan verschillende filmpjes waarin Lauren haar vlechtcreaties uitlegt. Een tip van haar om een normale vlecht meer volume te geven is: Vlecht één van de drie strengen die je gebruikt om een vlecht mee te maken al vooraf. Kortom, je gaat vlechten met twee strengen haar en een vlecht. Dit zorgt voor een rommelige uitstraling met veel volume.

Reageer op artikel:
Alles wat je ooit wilde weten over Lauren Conrad’s haar
Sluiten