Yasmine Esser
Yasmine Esser Beauty & Style 10 januari 2017

Alles wat je wilt weten: Dit zijn dé beautytrends voor 2017

2016 was het jaar van de highlighter. Maar wat staat ons dit jaar te wachten? We hebben het allemaal haarfijn (snap je 'm?) uitgezocht en op een rijtje gezet. Dit zijn de beautytrends van 2017.

Blurred lippen

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Tekende je voorheen nog eerst met een lippotlood een lijntje om je mond, zodat je binnen de lijntjes kon stiften, nu is dat verleden tijd. Lipstick hoeft niet meer zo pietje precies te zitten. Het is juist helemaal on trend om blurred lippen te hebben.

Lang, láááng haar

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Was je nog aan het twijfelen of je je haar in een bob zal laten knippen? Wacht daar dan nog maar even mee, want XXL lang haar is dit jaar helemaal hot. En met XXL lang haar bedoelen we haar dat ook écht lang is. Denk: tot op je billen lang. Verzorg je haar wel goed om glanzende lokken te krijgen, want dan pas is deze look echt prachtig.

Microblading

Dit is de nieuwste trend binnen permanente make-up. Wat het is? Het is een techniek om permanente make-up aan te brengen bij de wenkbrauwen. Bij deze techniek wordt eerst met een ultra dun naaltje haren aangebracht. Vervolgens wordt pigment onder de huid aangebracht in een glijdende en vegende beweging. Zo heb je altijd volle wenkbrauwen, ook als je net wakker wordt of hebt gedoucht. En het ziet er bovendien heel natuurlijk uit.

Lipstick als blush

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Probeer het eens, want het is prachtig om lipstick te gebruiken als blush. Op die manier matcht het prachtig met je lippen. Ook zorgt het voor een natuurlijkere uitstraling. Dat komt omdat lipstick een crème is en geen poeder.

Golvende lokken


Berg je stijltang maar op, want kaarsrechte lokken zijn zó 2016. In 2017 draait alles om wave haar. Niet te strakke krullen, maar golvende lokken, die je een echte zeemeermin maken. Je maakt deze slag door met je krultang telkens in je lok te knijpen. Je hoeft dus niet je lok om de tang heen te wikkelen.

Glitter strobing

Dit is next level highlighter. Vervang je unicorn exemplaren maar door een variant met glitters, want shimmering strobe is schitterend.

Sandy blonde haar

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Veel vrouwen zijn in Nederland gezegend met een donkerblonde kleur en hoera als jij dat bent, want die kleur wordt helemaal hip en hot. Zandkleurig blond wordt helemaal hot in 2017. Denk aan kleuren die zo dicht mogelijk bij de peper en zouttint aanliggen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Als je jezelf in deze punten herkent heb je een (lichte) highlighter-verslaving

Reageer op artikel:
Alles wat je wilt weten: Dit zijn dé beautytrends voor 2017
Sluiten