Nieuws 8 feb 2018 Lianne Görtz

Finally! Je kunt straks ein-de-lijk een alpaca emoji naar je bestie sturen

Het is weer zover. Creatieve breinen hebben met de koppen bij elkaar gezeten en nieuwe emoji's gemaakt die op dit moment onderweg zijn naar jouw digitale toetsenbord. En dit keer zit er wel een hele, hele, hele leuke tussen.

Dit keer worden we verrast met maar liefst 157 nieuwe gezichtjes, dieren, gadgets en overige zaken. In de categorie dieren ga je gewoon een alpaca emoji vinden. Een ALPACA. Wat een bofkonten zijn we toch ook.

Nieuwe alpaca emoji + 156 nieuwe emoji’s

Hoewel we nog steeds niet snappen dat een vleermuis en een draak het eerder tot de emoji-selectie gehaald hebben dan een alpaca, zijn we natuurlijk wel ontzettend blij met dit nieuws. De makers zelf noemen het beestje een lama. Complete onzin natuurlijk, want de emoji lijkt wat ons betreft als twee druppels water op ons favoriete beestje.

alpaca emoticon

Oh, ja als je nog wil weten welke andere emoji’s je kunt verwachten, dan kun je dit filmpje even bekijken. Ben je meteen op de hoogte van al het andere nieuws.

De nieuwe emoticons kun je rond oktober van dit jaar op je tellie verwachten. Althans, als je een iPhone hebt. Voor iedereen met een Android-toestel is het nog niet helemaal bekend wanneer dit gefixt wordt. In ieder geval wel nog dit jaar.

Reageer op artikel:
Finally! Je kunt straks ein-de-lijk een alpaca emoji naar je bestie sturen
Sluiten