Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 19 juni 2018

Er is eindelijk een alpaca floatie en hij is deze week in de aanbieding bij de Etos

Leuk al die unicorn floaties, maar wij wachten al eeuwen op een alpaca floatie. Eindelijk is hij er, gewoon bij de Etos en nog in de aanbieding ook deze week. En aangezien het woensdag prachtig weer wordt, kun jij de hele dag gaan liggen chillen op zo'n leuke opblaasbare alpaca.

Hè, hè, hier hebben we echt heel lang op moeten wachten. Een floatie van het meest vrolijke en hilarische dier op aarde: een alpaca. En eerlijk, je wordt toch super vrolijk als je alleen al deze opblaasbare alpaca ziet?

Alpaca floatie

Je hebt misschien al verschillende opblaasbare zwembanden gekocht voor de zomer, maar geen één kan tippen aan deze alpaca variant. Hij is te koop bij de Etos en tot en met 1 juli is hij in de aanbieding voor maar 16,99 euro.

De floatie is 120 cm groot dus daar ga jij heerlijk op ronddobberen in het zwembad.

Nog meer floaties

De Etos verkoopt niet alleen deze alpaca floatie, je kunt ook voor een roze schelp gaan (13,99 euro) en die is net zo schattig. En voor als je écht niet meer uit het zwembad kunt komen, maar wel erge dorst hebt, kun je ook nog een unicorn drankhoudertje kopen.

De aanbiedingen lopen tot 1 juli, maar op = op dus wees er snel bij. Je bent vast niet de enige die op een opblaasbare alpaca heeft zitten wachten.

Reageer op artikel:
Er is eindelijk een alpaca floatie en hij is deze week in de aanbieding bij de Etos
Sluiten