Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 7 nov 2018

2019 belooft nu al een fantastisch jaar te worden met deze alpaca kalender

We krijgen maar geen genoeg van alpaca’s. Maar zeg ook eerlijk, het liefst kijken we de hele dag naar deze lieve, harige, knuffelbare beestjes. Als jij een rotdag hebt gehad, kan een foto van een alpaca je dag zomaar een beetje beter maken. En daarom is er nu: de alpacalendar voor 2019.

Het liefst zou je een alpaca als huisdier nemen. Maar als je daar geen ruimte voor hebt, is er nu de kalender zodat je alsnog de hele dag naar ze kunt kijken.

Alpaca kalender

Nog geen zwak voor alpaca’s? Deze kalender laat daar snel verandering in komen. Bij het zien van de foto’s wordt je overspoeld door lieve koppies, gekke kapsels en knuffeldrang. Het liefst zou je ze gelijk in je armen sluiten.

Waar kun je hem kopen?

Deze wandkalender is hier te koop voor maar 14,95 euro.

alpaca kalender

Facebook kun je nu wel verwijderen, want voortaan zijn de verjaardagen van je vriendinnen gewoon op deze kalender te vinden. Als je ziet dat er weer een verjaardag aan zit te komen, zit je natuurlijk met de vraag: wat moet ik haar nu weer geven? Als jouw vriendin ook zo gek is op alpaca’s, hoef je bij deze niet langer meer na te denken.

Niet je dag? Dit filmpje van alpaca’s die de hitte trotseren maakt alles goed

Reageer op artikel:
2019 belooft nu al een fantastisch jaar te worden met deze alpaca kalender
Sluiten