Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 25 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Te leuk! Dit zijn de leukste uitjes die allemaal om je favoriete dier de alpaca draaien

Alpaca’s, je wil er toch de hele dag mee knuffelen? We geven je geen ongelijk. Daarom hebben wij de leukste uitjes gevonden die je gewoon in eigen land kan doen samen met deze wollige beestjes.

High tea met alpaca’s

Heerlijk knuffelen met alpaca’s en af en toe snoepen van wat chocolade en koekjes, klinkt als een droom toch? Maar het is dus mogelijk bij het alpacaboerderij in Lemmerveld. Gelijk bijkletsen met je vriendinnen tussen de alpaca’s met een high tea in plaats van op het terras? Wij doen mee.

Picknicken tussen de alpaca’s

Ga je liever lunchen? Niets is te gek hier in Nederland, want je kunt namelijk ook picknicken tussen de alpaca’s in River Forelands. Nu maar hopen dat ze niet je broodje stelen…

Midgetgolf tussen de alpaca’s

Op zoek naar iets actiefs? Je kunt nu ook gezellig alpaca golf spelen in IJspoort. En dat is dus ook echt tussen de alpaca’s in. Trommel je vriendinnen op en ga een gezellig potje spelen.

Slapend knuffelen met alpaca’s

Ultieme favoriet, want wat is er nu beter dan slapen tussen de alpaca’s? Een keer iets anders dan in slapen vallen tijdens je Netflix-serie, want je kan op Willemshoeve tussen de alpaca’s de nacht doorbrengen.

Goals! Je kunt met je vriendinnen overnachten op een alpaca boerderij voor maar 24 euro

Reageer op artikel:
Te leuk! Dit zijn de leukste uitjes die allemaal om je favoriete dier de alpaca draaien
Sluiten