Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 10 mei 2019

Pak nu je koffers in! Je kan namelijk tussen de alpaca’s slapen in deze schattige Airbnb

Voor dierenliefhebbers en dit keer in het specifiek het geweldige beestje de alpaca hebben we fantastisch nieuws. Want er is nu een Airbnb waarbij je voor een lang weekend tussen de Alpaca’s kan slapen. Wij willen niets liever.

Als we een dier mochten kiezen om te zijn, gaan we toch voor een alpaca. Ze zijn enorm schattig en kunnen vaak grappig uit de hoek komen. En nu kan je dus met je lotgenootjes slapen.

Slapen met alpaca’s in deze Airbnb

De Airbnb bevindt zich niet echt om de hoek. Je moet er even voor in het vliegtuig stappen naar California. Het is het perfecte adresje om er even helemaal tussenuit te gaan met je lover. Je slaapt in een privékamer op de boerderij waar de fluffy viervoeters omheen lopen. En dat voor maar €66 per nacht.

Je kan er ook voor kiezen om voor de camper te gaan waar je met vijf vriendinnen deze leuke beestjes gaat bewonderen. Er zijn namelijk ook wijnproeverijen in de buurt voor als je nog niet overgehaald was.

View this post on Instagram

I’m in love. 😍 . . . . . #december #travelphotography #capaldiranch #pasorobles #alpacafarm #love #instagood #family #travel #airbnb #weekend #getaway #adventure #animallovers #fun #wine

A post shared by Tina (@tinathefinny) on

Tegen deze beestjes kan je toch geen nee zeggen. Bovendien vind je er ook nog een boel andere dieren zoals paarden, kippen, honden en schattige katjes.

Lees ook: Te leuk! Dit zijn de leukste uitjes die allemaal om je favoriete dier de alpaca draaien

Reageer op artikel:
Pak nu je koffers in! Je kan namelijk tussen de alpaca’s slapen in deze schattige Airbnb
Sluiten