Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 5 apr 2018

Nieuwe kans: Er is binnenkort nóg een alpaca evenement in Nederland

Onlangs schreven we over de open dag van alpacaboerderij IJseldelta in IJsselmuiden, waar je op 14 april heen kunt. Omdat er zoveel animo is voor de dag, moet je je van te voren opgeven door een mail te sturen als je wil komen.

Helaas is die dag inmiddels vol. Misschien ben jij een van de lucky ones die een plekje heeft bemachtigd en een bezoekje kan brengen aan de open dag van de alpacaboerderij. Maar als het niet gelukt is, wees dan niet getreurd.

Een dag na de open dag van boerderij IJsseldelta is er namelijk nóg een alpaca evenement in Nederland. En wel een Alpacashow in Assen.

Alpacashow in Assen

Het is een internationale alpacashow. Keurmeester Barbara Hethington uit het Verenigd Koninkrijk zal op de dag zo’n 160 lieve, wollige beesten beoordelen en daar kun jij bij zijn.

Behalve de keurig, zal er ook een wolmarkt zijn met wol van alpaca’s. En je kunt kans maken om prijzen te winnen. Denk aan een alpacawandeling of een weekendje weg tussen de alpaca’s (OMG! Hoe tof is dat?!).

De entree voor de dag bedraagt 4 euro. Maar ach, wat is nou 5 euro als je daarvoor omringt kunt zijn met je lievelingsdieren.

Reageer op artikel:
Nieuwe kans: Er is binnenkort nóg een alpaca evenement in Nederland
Sluiten