Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 6 mei 2017

Als de man van jouw dromen al een relatie heeft

Dit keer weet je het zeker: hij is het. De man waar jij al jouw hele leven op zit te wachten. De man waar jij mee wilt samen wonen, baby's mee wilt maken en heel oud en gelukkig wil worden. Het lijkt allemaal perfect. Totdat jij erachter komt dat hij al een relatie heeft en jouw wereld in stukjes uit elkaar valt. Dit herken je als de man van jouw dromen al een relatie heeft, maar niet met jou.

Het leek allemaal zo perfect: hij toonde interesse in jou, jij in hem. Jullie konden het goed vinden samen en jullie voelden je op elk vlak tot elkaar aangetrokken. Maar op het moment suprème gaat het mis: ‘ik heb een vriendin’, floept hij eruit nét voordat jullie beginnen te zoenen. Dude, seriously?!

Waarom ik

‘Waarom ik?’, gaat er door je hoofd. Het lijkt wel alsof het hele universum tegen jou is en mensen jou niet het geluk in liefde gunnen. Het kwam toch niet alleen vanuit jouzelf? Hij stuurde het eerste appje en hield jouw hand net even te lang vast bij de ontmoeting. Het voelt in elk opzicht alsof jullie elkaar al honderd jaar kennen, maar eigenlijk is hij een total stranger.

Maar deze vreemdeling is dan wel een bekende vreemdeling. Jullie delen dezelfde humor en interesse en het lijkt erop alsof jullie nooit uitgepraat zullen zijn. Wat een f*cked-up perfect totaal plaatje. Als je de puzzelstukjes vastlijmt dan. Want eigenlijk is het niets en dat zal het hoogstwaarschijnlijk ook niet worden.

Om het nog even erger te maken

Misschien hebben jullie stiekem een date gehad of al eens gezoend. En om alles nog even erger te maken maakt hij ook opmerkingen als ‘Ik weet niet wat het is, maar er is iets heel speciaals aan jou’ of ‘Ik zou met jou wel een relatie willen, maar kan mijn vriendin nu niet alleen laten’.

Nee, knul: lief bedoeld, maar wat heb je eraan? ‘Oh hij vindt mij ook mega leuk, maar kan er niet aan toegeven, goed om te horen’, zal je niet uit jouw mond horen.

‘Bedankt’

Eigenlijk moet je hem bedanken. Bedanken voor het feit dat hij laat inzien dat dit gevoel weldegelijk bestaat. Want geef maar toe, hier heb je behoorlijk vaak aan getwijfeld. Goed voor jou om te ervaren dat liefde écht is en dat je dit weet bij de eerste ontmoeting.

Daarom: ontzettend dankjewel, bezette knul. Of nou ja, soort van.

Dit wil jij ook lezen: “Ik snap eindelijk waarom ik zoveel foute mannen aantrek”

Reageer op artikel:
Als de man van jouw dromen al een relatie heeft
Sluiten