Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 6 nov 2015

Als hij de juiste man voor je is zul je je deze dingen nooit afvragen

Je hebt bad guys - mannen die zich niet binden, alleen aan zichzelf lijken te denken en vrouwen in rap tempo verslinden - en je hebt good guys. Dat zijn mannen die tijd maken voor jou, je verrassen, zeggen hoe mooi je bent, hoe lief ze je vinden en dat ze je nooit meer kwijt willen. Als je de juiste man hebt gevonden, hoef je deze vragen nooit aan hem te stellen.

Hij laat weten dat hij je mooi vindt

Een simpel ‘wat zie je er mooi uit’ als je de deur uit gaat, is al voldoende om antwoord te geven op deze vraag. Soms noemt hij je ‘beauty‘, dan begin je meteen te stralen.

Hij laat voelen dat hij blij met je is

Het is niet dat hij je overlaad met cadeau’s en bloemen – sorry, die mannen lijken alleen in films te bestaan – maar als hij toevallig in een boekwinkel is, neemt hij wel dat kookboek mee dat jij zo graag wil hebben. Hij is ook niet bang om ‘dankjewel’ te zeggen als jij iets voor hem hebt gedaan.

Hij laat merken dat hij je vertrouwt

Hij hoeft heus niet iedere minuut van de dag te vertellen wat hij uitspookt. Liefde gaat om vertrouwen. Als hij je verdient zal hij je altijd een prinsesje laten voelen. Hij zal je laten voelen dat jij de enige vrouw voor hem bent. Hij geeft je af en toe een compliment, maakt tijd voor je en zegt dat hij je mist als jullie elkaar een tijdje niet zien.

Hij beschermt je

Het is zo belangrijk dat je je veilig voelt bij hem. Beschermt hij je als je ’s nachts over straat loopt? En behoedt hij je als je een verkeerde beslissing wilt nemen? Als je te veel gedronken hebt, zal hij altijd zorgen dat je veilig thuis komt. Zelfs als hij al lag te slapen, zal hij op zijn fiets springen om je op te halen.

Hij wil graag dat jij 100% jezelf bent

Hij zal je niet veroordelen als je zonder make-up en met vet haar op de bank zit. Als je snurkt in je slaapt. Of je niet lady like gedraagt. Hij moet om je lachen, vindt je aandoenlijk en blijft zeggen hoe mooi hij je vindt.

Hij zorgt ervoor dat je weet dat hij jou ongelooflijk lekker vindt

Dat is wel duidelijk als hij in je oren fluistert wat hij allemaal met je van plan is tussen de lakens. Of als hij zijn erectie tegen je aanduwt. En als hij je in je nek zoent, voel je je knieën week worden.

LEES OOK: Hier kom je alleen mee weg als hij echt-echt-écht van je houdt

Hij doet moeite voor je

Hij wil zich voorstellen aan jouw ouders en vriendinnen en hij wil dat jij zijn familie en vrienden ontmoet. Als jullie langer samen zijn blijft hij je verrassen, hij vertelt hoeveel hij van je houdt en hij zegt dat het hem spijt na een ruzie.

Hij wil bij jou blijven

Hij twijfelt niet of jij de ware bent. Hij heeft het al over die reis die jullie over drie jaar willen maken. En hij wil ook best een hond, om samen voor te zorgen. Jullie zijn samen, natuurlijk blijft hij bij je.

Reageer op artikel:
Als hij de juiste man voor je is zul je je deze dingen nooit afvragen
Sluiten