Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 1 mei 2016

Als hij deze dingen doet, weet je dat hij van je houdt

Mannen laten soms eerder zien dat ze van je houden, dan dat ze het hardop zeggen. Misschien omdat ze nog niet durven, maar misschien ook omdat ze er zelf nog niet bewust van zijn. Maar er zijn een aantal dingen die mannen alleen doen als ze van je houden en dit zijn er alvast wat:

Hij kookt voor je

Als hij indruk op je wil maken, dan neemt hij je chique mee uit eten. Dan wordt je behandelt als dame en kan hij een beetje pronken. Als hij echt van je houdt dan gaat hij zelf die moeite doen. Hij stelt zich kwetsbaar op, want er bestaat natuurlijk een kans dat je het niet lekker vindt. Hij wil hiermee ook indruk maken, maar de voornaamste reden dat hij het doet is om je te laten zien hoeveel hij om je geeft.

Hij doet dingen voor je vriendinnen

Als een man echt van je houdt, dan weet hij hoe belangrijk het is om op goede voet te zijn met jouw vriendinnen. Als er eentje hulp nodig heeft met een verhuizing of andere dingen, waar zijn super mannelijke macho kracht voor nodig is, dan doet hij het. Dit doet hij een beetje voor hun, maar vooral voor jou. Hij wil je laten zien hoeveel hij voor je over heeft. En het helpt uiteraard dat als jullie een keer ruzie hebben, dat je vriendinnen hem dan niet afkatten, maar juist verdedigen.

Hij gaat mee naar verjaardagen van je familieleden

Hij weet dondersgoed dat hij zich dood gaat vervelen en dat hem een miljoen vragen gesteld gaan worden. Ook dat er suffe grapjes gemaakt gaan worden, om hem te testen, maar hij laat het hem niet tegenhouden. Hij wil jouw familie voor zich winnen, omdat jij zo belangrijk voor hem bent. En een dag van zichzelf bewijzen tegenover al je familieleden, heeft hij er graag voor over. Oké, misschien niet graag, maar hij doet het met een glimlach.

Hij verrast je

Dit kan met een weekendje weg zijn of zelfs gewoon een kleinigheidje, dat hem aan jou deed denken. Hij vindt het leuk om jou te zien glimlachen en jou gelukkig te zien. En de blije bakkes die te zien is als je man je met iets liefs verrast is ongeëvenaard. Hij wordt zelf even blij van het zien van jouw reactie, als dat jij bent met de daad.

Hij komt ongevraagd voor je zorgen als je ziek bent

Hij zet alles in zijn eigen leven opzij, omdat jouw gezondheid voor hem op dat moment het allerbelangrijkst is. Hij vindt het vreselijk om je ziek te zien, maar vindt het ook fijn dat hij voor je kan zorgen. Hij laat zien dat je op hem kunt rekenen en dat je er niet alleen voor staat. Ook loopt hij kans zelf ziek te worden, maar dat maakt hem niet uit, want dan weet hij dat hij ook voor hem zal zorgen.

LEES OOK: Deze man schreef 20 ge-wel-di-ge liefdesadviezen die iedereen zou moeten kennen

Reageer op artikel:
Als hij deze dingen doet, weet je dat hij van je houdt
Sluiten