Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 8 sep 2016

Als je aan deze 7 dingen voldoet laat je BF je nooit meer gaan

Wij vrouwen weten héél goed waar een manspersoon aan moet voldoen wil ´ie Mr. Forever blijven. Maar stiekem hebben die mannen ook een eisenlijstje in hun nachtkastje liggen waar wíj aan moeten voldoen. Als je de volgende dingen in je mars hebt blijf je zijn wifey for lifey:

1. Als je hem geruststelt als hij dat nodig heeft

Mannen doen altijd wel macho over ´probleempjes´ in hun leven, maar stiekem hebben ze soms echt hun meisje nodig. Want hoe groot en sterk je vriend ook mag zijn, als hij sip is verandert ook hij in een klein jongetje. Als jij hem geruststelt wanneer hij dat nodig heeft, hem een knuffel geeft als hij verdrietig is en hem verzorgt als hij ziek is, vindt hij het héérlijk.

2. Als je hem zijn tijd met vrienden écht gunt

Net zoals wij niet zonder onze vriendinnen kunnen, kan hij niet zonder zijn maten. Gun hem daarom zijn vaste voetbalavond met zijn vrienden, zijn avonden stappen én wees ook echt blij voor hem. Want eerlijk is eerlijk, dat willen wij ook van hem voelen. Hij zal je daardoor een coole chick vinden.

3. Als jullie hetzelfde gevoel voor humor hebben

Mannen vinden het nou eenmaal heerlijk als een vrouw hem hi-la-risch vindt. Uiteraard hoeven jullie niet alles hetzelfde grappig te vinden (mannenhumor went immers nooit), maar hij vindt het wel heerlijk om zijn leven met een meisje te delen waar hij mee kan lachen, zelfs als het even tegenzit.

4. Lady in the streets, freak in the sheets

Hij wil een keurig meisje aan zij arm als jullie in het openbaar zijn, want een dame dat ben je. Maar in de slaapkamer mag je dat helemaal laten gaan. Verder hoeven we er niets aan toe te voegen lijkt ons, toch?

5. Als je hem vertelt als je ergens mee zit

Mannen vinden het afschuwelijk als je zegt dat er niets is, terwijl aan alles te zien is dat je wel ergens mee zit. Vertel hem daarom direct als je iets irritant vindt aan hem, je het stom vindt dat hij je niet knuffelt of wat de reden dan ook mag zijn.

6. Als hij de hele avond Netflix&Chill kan doen met jou

Al zegt hij stiekem dat hij alleen bepaalde dingen met zijn vrienden kijkt, hij vindt het net zo fijn om een serie met jou te kijken. Hij vindt het zalig om een vaste Netflix&Chill avond met je te hebben waarin jullie quality time hebben zonder met elkaar te praten.

Geloof ons, mannen worden zielsgelukkig van een stilte op zijn tijd. Bovendien kunnen jullie altijd napraten over de serie én verheugen op de volgende aflevering.

7. Als je lief bent voor je omgeving

Uiteraard wil hij dat je lief bent voor hem. Maar waar mannen ook op letten is hoe je met je omgeving omgaat. Ben je een lieve vriendin voor je vriendinnen? En heb je een goede band met je ouders en of broers en zussen? Want als hij ziet dat je dan ook de lieve persoonlijkheid hebt die je bij hem hebt weet hij het zeker: She is one to keep.

Al een tijdje samen met je liefde? Dan herken je dit als geen ander:
8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
Als je aan deze 7 dingen voldoet laat je BF je nooit meer gaan
Sluiten