Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 10 jul 2016

Als je aan deze 8 tekenen voldoet ben je rijp voor de Snapchat rehab

Het moment dat Snapchat haar debuut maakte was je direct verkocht, want dit gaf je leven serieus nog meer kleur. Maar voordat je het wist nam Snapchat je leven over. Je brengt heel veel tijd door met je virtuele vriend. Tja, je bent rijp voor de Snapchat rehab vriendin:

1. Je draait helemaal door als er een nieuwe filter is

‘OMFG ER IS NU EEN HAMSTERGEZICHT, IK MOET DIRECT DE HELE WERELD LATEN WETEN HOE DIE OP MIJN HOOFD STAAT!’ Dat is ongeveer jouw reactie als er een nieuwe filter beschikbaar is. Je maakt er direct ook 100 om te laten weten dat jij het állang hebt gezien.

2. Je WhatsApp profielfoto is een snapchat filter

Duh, de hond, want die maakt je serieus knapper en nog schattiger. Of wat dacht je van die ene filter waarbij je hoofd nét wat smaller en knapper wordt?! Heerlijk.

3. Je verwijst op Instagram door naar je Snapchat account

Je doet er echt werkelijk alles aan om nog meer volgers te krijgen want dat doet je ego goed. Als je ziet dat er weer nieuwe gegadigden zijn voor jouw account kan je je geluk niet op.

4. Elke scheet die je laat verdient een Snapchatje

Een banaan aan het afrekenen bij de supermarkt? Dan film je gerust even hoe je de banaan hebt gepakt, hoe die banaan naast je hoofd staat en dat de banaan vervolgens op de band bij de kassa ligt. Ja, je beschikt over het vermogen om een banaan tot leven te wekken.

5. Je hebt serieus ‘conversaties’ via Snapchat

Puur door bepaalde gezichten te trekken maak je je vriendinnen iets duidelijk. Je vindt ook dat het meer dan normaal is om te communiceren via Snapchat in plaats van in het echte leven.

6. Je checkt je Snapchat score continue

Je vraagt je af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat sommige mensen een score hebben van 50.000 en jij het moet doen met een score van 3.000. Maar je geeft niet op want je zal doorzetten totdat je ook zo’n hoge score hebt bereikt.

7. Je wordt verdrietig als je ziet dat mensen halverwege jouw verhaal zijn afgehaakt

Het is eigenlijk net zo iets als like-geil zijn. Als je ziet dat de ene foto heel vaak bekeken is maar de volgende die je 20 seconden later hebt gemaakt maar de helft zo vaak, ben je oprecht teleurgesteld.

8. Je wordt er mee wakker en gaat er mee slapen

LEES OOK:
Onderzoek: Snapchat maakt ons veel gelukkiger dan alle andere social media kanalen

Reageer op artikel:
Als je aan deze 8 tekenen voldoet ben je rijp voor de Snapchat rehab
Sluiten