Als je deze 3 gewoontes aanpakt zal je huid er super stralend uitzien (en zo uit blijven zien als je ouder wordt)

Een grauwe kleur in je gezicht, onzuiverheden en misschien dienen de eerste rimpeltjes zich wel aan. Daar heb je natuurlijk helemaal geen zin in en dat snappen wij. We hebben goed nieuws. Als je deze drie gewoontes verandert zal je huid er veel beter uitzien én zul je in de toekomst ook minder oud worden. Een win-win-win situatie.

1. Junk food eten

Wist je naar alle waarschijnlijkheid al wel, dat junk food niet goed voor je is. Maar behalve voor je lijn en je hart, is het ook niet plezierig voor je huid.

Van slechte voeding zul je namelijk een slechte en doffe huid krijgen. Bovendien versnelt het de tekenen van ouderdom.

2. Niet genoeg slapen

Lastig, want je hebt een druk leven. En misschien ga je graag laat naar bed terwijl je toch vroeg op moet. Dan schiet de slaap er nog wel eens bij in.

Van te weinig slaap kun je echter aankomen. En ja, waarschijnlijk heb je zelf ook wel gezien dat je er veel beter uitziet als je je schoonheidsslaapje hebt gehad. Dan zie je er veel levendiger uit. Op de lange termijn is voldoende slapen ook goed om er zo lang mogelijk jeugdig uit te zien.

3. Een inactief leven leiden

En daarmee bedoelen we dat je niet echt sport of beweegt. Je kunt natuurlijk niet zelf bepalen wat je doet onder werktijd of wanneer je op school zit. Maar wel wat je voor en na die tijd doet.

Zitten wordt in verband gebracht met overgewicht, hartklachten, diabetes en zelfs met eerder doodgaan. Maar aan de andere kant zorgt bewegen er weer voor dat je doorbloeding beter is, waardoor je simpelweg een gezondere huidskleur krijgt. Ook zorgt sporten ervoor dat je huid elastischer en soepeler blijft.

Je huid goed verzorgen is natuurlijk ook belangrijk. Maar als je deze gewoontes aanpakt zul je zeker al verschil zien.

Misschien heb je hier iets aan: Sport inspiratie: dit zijn de trends voor 2017

Reageer op artikel:
Als je deze 3 gewoontes aanpakt zal je huid er super stralend uitzien (en zo uit blijven zien als je ouder wordt)
Sluiten