Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 22 dec 2016

Als je deze 7 dingen hebt gedaan in 2016 ben je een echte bazin

Het einde van 2016 is in zicht. Hoe kijk jij terug op dit jaar? Heb je je doelen bereikt? Heb je iets goeds gedaan voor een ander en kun je trots zijn op jezelf? Als je in elk geval deze 7 dingen hebt gedaan, dan ben je een echte bazin.

1. Een mega grote angst overwonnen

Je hebt één van je allergrootste angsten overwonnen. Je hebt een spin aangeraakt, een berg beklommen, je bent in het vliegtuig gestapt terwijl je doodsbang bent. Wat het ook mag zijn, je bent een bikkel. Blijf je grenzen vooral verleggen in het nieuwe jaar en word nóg succesvoller dan je al bent.

2. Iets voor een ander gedaan

Je bent echt een bazin als je niet alleen aan jezelf denkt, maar ook aan anderen. Daarmee bedoelen we niet alleen je vrienden en familie maar bijvoorbeeld ook vreemden. Iets voor een oud vrouwtje opgeraapt, geld aan een goed doel geschonken of op de kat van de buurvrouw gepast. Dit alles doe je terwijl je er zelf niet veel aan hebt. Maar, het is een ander heel veel waard en het maakt jou een heel goed mens.

3. Je administratie op orde hebben

Iets waar niet iedereen altijd even veel zin in heeft maar wel moet gebeuren. Je administratie. Bijhouden hoe veel geld je uitgeeft aan boodschappen, kleding, leuke dingen. Maar ook zorgen dat je vaste lasten op orde zijn en dat je een goede zorgverzekering hebt zodat je meer euro’s overhoudt om leuke dingen te doen.

Wist je dat je extra geld kunt besparen op je zorgverzekering? Switch voor het einde van het jaar naar Anderzorg. Bij Anderzorg kun je je eigen pakketten samenstellen, zodat je nooit te veel betaalt. Plus, deze zorgverzekering heeft al zes jaar lang een lage premie; bij 385 euro eigen risico betaal je 102 euro. Daardoor houd jij weer geld over voor andere leuke dingen.

4. Héél erg trots geweest zijn op jezelf

Niet vergeten dat jij heel trots mag zijn op jezelf. Eigenlijk elke dag. Denk eens na over wat je allemaal hebt bereikt dit jaar. Dat kan ook één ding zijn. Wees daar trots op, voel je on top of the world, een echte bazin. Want iemand die zichzelf overtreft is niet alleen heel goed bezig maar zal alleen nog maar meer bereiken in het leven. Al zin in 2017?

5. Je best gedaan om vriendschappen te onderhouden

Vriendschappen zijn heel kostbaar. Als een vriendschap verwatert dan is dat doodzonde. Je vriendinnen zijn de vrouwen waar je jezelf kunt zijn, met wie je alles deelt en die er altijd voor je zullen zijn. Je hebt je beseft wie je échte vriendinnen zijn en tijd in ze gestoken.

Etentjes georganiseerd, haar chocolade op de bank gevoerd wanneer ze liefdesverdriet had of sorry gezegd voor iets wat jij had gedaan. Maar ook het maken van nieuwe vriendinnen is een verrijking in je leven, geeft je nieuwe inzichten en opent nieuwe deuren. Een lieve, trouwe vriendin die moeite doet om vriendschappen te onderhouden of te maken maakt je tot een echte bazin.

6. Je hebt iets nieuws uitgeprobeerd

Je hebt je eigen recepten bedacht, een vreemde taal geleerd, geëxperimenteerd met een spannend standje of in een andere stad gewoond. Als je dit jaar nieuwe dingen hebt geprobeerd dan ben je weer een aantal ervaringen rijker en die ervaringen gaan jou succesvoller maken in het leven.

7. Een mooie reis gemaakt

Reizen is altijd goed. Je stresslevel verlaagt, je ontdekt nieuwe culturen, het maakt je gelukkig, creatief en bewust. Je wordt wijzer doordat je leert over geschiedenis, of je krijgt juist lessen van lokale bevolking die je de rest van je leven bij je zult dragen. Geld uitgeven aan een mooie reis is iets wat je je leven lang zult koesteren. Het afsluiten van een goede zorgverzekering hoort daar zeker bij, want je wilt niet voor verrassingen komen te staan als je zojuist de reis van je leven aan het maken bent. Zo weet je bijvoorbeeld dat je via je zorgverzekering van Anderzorg verzekerd bent voor de eventuele extra kosten als je buiten Europa in het ziekenhuis terecht zou komen.

Anderzorg

Zorgverzekering Anderzorg weet dat jij het liefst zo weinig mogelijk wilt betalen voor goede zorg. Daarom heeft Anderzorg al zeven jaar lang een scherpe premie: bij 385 euro eigen risico betaal je 102 euro. En, no worries, je kunt gewoon naar je eigen huisarts, tandarts en ziekenhuis in de buurt.

Benieuwd naar wat je zou gaan betalen? Super simpel, je hoeft alleen maar de tool op de Anderzorg site in te vullen. En overstappen kan zelfs via Instagram. Als je voor 1 januari 2016 besluit over te stappen, regelt Anderzorg dat jouw oude zorgverzekering wordt stopgezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
Als je deze 7 dingen hebt gedaan in 2016 ben je een echte bazin
Sluiten