Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 30 okt 2015

Als je dit aan houdt in bed wordt de seks nóg beter

Hij gooit je op bed, fluistert in je oor hoe opgewonden hij van je wordt en hij kleedt je ruw en hongerig uit. Jullie liggen naakt tegen elkaar aan. Of nee, je hebt je sokken nog aan. Snel uittrekken? Nou, als je tot grote hoogten wilt komen, is het misschien slim tóch je poezelige voetjes in je sokken te houden.

Tijdens onderzoek van de Universiteit Groningen bleek namelijk dat koude voeten en een orgasme niet samen gaan. De helft van de onderzochte vrouwen bereikte een climax. Toen de wetenschappers de vrijwilligers sokken aanboden, was de big O ineens een stuk gemakkelijker te bereiken. Nu had 80 procent van de vrouwen een hoogtepunt.

Best logisch eigenlijk, comfort is belangrijk als je wilt tintelen en sidderen. En koude voeten leiden – net als gepieker over wat je allemaal nog moet doen trouwens – behoorlijk af van de daad.

Meer kans op een orgasme, daar houden wij onze sokken wel voor aan. Maar als je nog niet om bent, hier nog vijf redenen om je niet van top tot teen uit te kleden.

Het kan opwindend zijn

Als je helemaal naakt bent, behalve je sokken. En misschien een paar hakken. Er is wel een ‘maar’. Zorg wel voor goede, geile sokken. Lees: geen Hello Kitty sokken met gaten bij de tenen. En schone sokken uiteraard.

Hij kan ze altijd nog uittrekken

Met zijn tanden.

Je hoeft je teennagels niet te lakken

Niet dat hij daar ook maar één seconde naar kijkt, maar voor je gevoel kan het toch vervelend zijn als je weet dat de nagellak flink afbladdert. Met sokken aan ziet hij ook niet dat je teennagels wel weer eens geknipt mogen worden. En ook niet dat je eelt onder je voeten hebt.

Het is handig bij een one night stand

Als je ‘m na de seks zo snel mogelijk wil peren en je kledingstukken vliegensvlug bij elkaar wilt grabbelen. Het scheelt toch weer zoeken als je je sokken nog aan hebt.

Je hoeft niet toe te geven aan een voetenfetisj

Eens in de zoveel tijd tref je iemand die wel erg veel interesse heeft in je voeten. Als je liever wil dat hij het wat hogerop zoekt, weiger dan gewoon je sokken uit te trekken.

Wil je seks die ruw, wild en teder tegelijk is?

Klik op de foto en lees meer over wat écht stomende seks is.

Reageer op artikel:
Als je dit aan houdt in bed wordt de seks nóg beter
Sluiten