Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 apr 2018

Vanavond niks te doen? Als je een kat hebt mag je gratis naar de bios in Amsterdam

Je kat geeft je waarschijnlijk veel plezier in het leven. Hij of zij komt spinennd bij je op schoot liggen, is altijd blij als je thuis bent en ziet er simpelweg te schattig uit. En nu heb je nog een voordeel in het leven als je een kat hebt, je kunt namelijk gratis naar de bioscoop.

Als je een selfie van jou en je kat laat zien kun je vanavond gratis en voor niets de film de Wilde Stad aanschouwen. Het ketelhuis, een bioscoop in het Amsterdamse Westerpark, heeft deze actie bedacht en wij vinden het geweldig.

Als je een kat hebt mag je gratis naar de bioscoop in Amsterdam

Oké, eerst was de actie misschien nog wel geweldiger. Want de bioscoop riep – in navolging van de hondenactie in Rotterdam – eerst mensen op om hun kat mee te nemen naar de bios. Hoe cute was dat?! Met allemaal snoezige poezen naar de film.

Maar de bioscoop trok de actie terug, omdat het toch wel zielig zou zijn, al die katten die gedurende meer dan een uur in een reismandje. En ja, dat snappen we dan ook wel weer.

Daarom mag je vanavond om 17.00 uur met een selfie van je kat gratis naar de film in het Ketelhuis, schrijft het Parool.

Extra leuk: de kat Abatutu uit de film De Wilde Stad is wél aanwezig tijdens de film. En je kunt dus een heuse meet and greet krijgen met het beestje. Zoek dus snel je selfie en let’s go.

Kijk hier nog even de trailer van De Wilde Stad:

Reageer op artikel:
Vanavond niks te doen? Als je een kat hebt mag je gratis naar de bios in Amsterdam
Sluiten