Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 16 apr 2016

Als je het single-leven wilt, maar ook samen wilt zijn

Je wilt een man aan je zijde, een lover die je van je houdt, je steunt en liefkoost. Maar je wilt niet het leven van een koppel. Je wilt niet gezapig op de bank zitten, je wilt passie. Je wilt doen waar je zelf zin in hebt, zoals een single girl zou doen. Kon je maar het beste van twee werelden hebben.

Je wilt je afvragen hoe hij over je denkt. Je wilt iedere dag je beste outfit aan in de hoop dat hij je ziet. Je wilt horen hoe mooi hij je vindt. En lekker. En dat je heerlijk ruikt. Je wilt zo lekker ruiken dat hij je niet kan weerstaan. Je wilt flirten. Je wilt hem veroveren en dat hij jou verovert.

Je wilt dat hij je begeert. Je wilt zijn ogen voelen als jullie in een ruimte zijn met andere mensen. Je wilt dat hij met je meegaat en in bed in je oor fluistert dat hij je wel zag kijken. De hele dag. Opvallend onopvallend. En dan wil je zeggen dat hij dat alleen kan weten als hij zelf ook keek.

Je wilt veiligheid. Je wilt een nachtzoen en een ochtendkus. Je wilt een omhelzing als je thuiskomt. Maar je wilt ook dat jullie passioneel zoenen. Zoals een eerste kus is. Eerst teder en aftastend en dan steeds ruwer en hongeriger.

Je wilt dat hij je tussen de lakens niet ziet als dat lieve meisje waar hij romantische dingen voor doet. Je wilt dat hij je op bed gooit. Je wilt dat hij je haren vast pakt en zijn hand om je nek legt. Je wilt dat hij bepaalt over je genot.

Je wilt dat hij je begeert én dat je veilig in zijn armen kunt liggen

Je wilt kunnen doen waar je zin in hebt, zonder rekening te houden met een lover. Je wilt met je vriendinnen op stap tot het licht wordt. Je wilt aangeschoten thuiskomen van een borrel op woensdagmiddag. Je wilt al je geld uitgeven aan eten, drinken en nieuwe kleding. Zonder verantwoording af te leggen.

Je wilt in een café eindeloos kunnen praten met die leuke man aan de bar. Je wilt het drankje dat hij je aanbiedt accepteren zonder schuldgevoel. En naderhand wil je je avonden met je vriendinnen delen met die ene man.

Je wilt bij hem in bed kruipen. Je wilt dat hij je in zijn armen neemt zodat jij je een mak lammetje voelt.

Je wilt dat jullie moeite doen voor elkaar. Omdat het niet vanzelfsprekend is dat jullie van elkaar houden. Maar je wilt wel dat jullie van elkaar houden. En dat je op elkaar kunt bouwen. Je wilt het allemaal.

LEES OOK: Dit mag je nooit voor lief nemen als je een relatie hebt

Reageer op artikel:
Als je het single-leven wilt, maar ook samen wilt zijn
Sluiten