Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 16 jan 2019

Als je in deze Nederlandse stad woont ben je het gelukkigst

Sommige mensen vinden de stad afstandelijk en kil, met hoge flatgebouwen. Maar als je in Rotterdam woont ben je toch echt het gelukkigst. Nergens in Nederland zijn de mensen zo happy als in Rotterdam. Dat blijkt uit onderzoek van de Europese commissie.

Rotjeknor, Roffa of Rotto, hoe je het ook wilt noemen, als je in de Zuid-Hollandse stad woont ben je gewoon heel tevreden. Over je leven, over de vibe op straat en over alles wat de stad te bieden heeft.

In het rapport ‘Quality of Life in European Cities 2015’ staat dat Rotterdammers heel content zijn met hoe de stad is ingericht en wat er allemaal te doen is. Ook het openbaar vervoer is top. En ja, als dat goed geregeld is, scheelt dat toch weer een hoop frustraties.

Amsterdammers, wees niet getreurd, jullie stad staat op de derde plek. Groningen is de tweede stad van Nederland waar mensen het gelukkigst zijn.

Mensen in Rotjeknor zijn het gelukkigst

Kom je uit 020 zet dan je afkeer en wrok even opzij en neem toch eens een kijkje in 010, want het is er écht heel hip en bruisend. Rotterdam is heerlijk om in te leven. De stad leeft, ieder uur van de dag.

Biertesters gezocht! Deze bierbrouwerij in Rotterdam is op zoek naar mensen die gratis bier willen proeven

‘Quality of Life in European Cities 2015Metro

Reageer op artikel:
Als je in deze Nederlandse stad woont ben je het gelukkigst
Sluiten