Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 20 januari 2017

Als je met je lover naar dit eiland verhuist krijg je een huis én een baan

Je kunt natuurlijk je liefde testen door met je lover naar Temptation Island te gaan. Waar je de verleidingen van andere mannen en vrouwen probeert te weerstaan. Maar wat misschien nog wel een grotere relatietest is: verhuizen naar een Tasmaans eiland, waar je letterlijk bent aangewezen op elkaar.

Lijkt het je super romantisch om een tijdje op een onbewoond eiland te wonen en niemand anders dan elkaar aandacht te geven? Dan is dit misschien wel dé uitdaging voor jou en je lover. Tasmania Parks and Wildlife Service, een organisatie voor het natuurgebied in Tasmanië is namelijk op zoek naar stellen die zich willen ontfermen over het eiland Maatsuyker.

Op een onbewoond ei-ei-land

De baan houdt vooral in dat je wat onderhoud doet aan het eindland. Bijvoorbeeld aan gebouwen en planten. Ook moet je dagelijks doorgeven wat voor weer het is aan het Bureau of Meteorology. In ruil daarvoor krijg je een huis op het eiland en eten.

Niet heel zwaar werk, dus wat is de catch? Nou, je mag alleen het eiland af als er echt een medisch noodgeval is. En dat zou dan moeten gebeuren via een helikopter. Voor de rest ben je volledig afgesloten van de buitenwereld. Er is geen radio, geen tv, geen internet, er is helemaal niets. Behalve het gezelschap van je lover dan.

Een keer in de drie maanden wordt er voedsel aangeleverd. En verder kun je een moestuin bijhouden, zodat je verse groente kunt eten.

Maar, de zonsondergang op het eiland schijnt spectaculair en super romantisch te zijn. Dus misschien wil je wel nooit meer weg. Je kunt hier solliciteren.

Vond je dit artikel leuk? Lees dit dan ook even: Bewezen: Van vakantie vieren word je gelukkiger dan van trouwen

Reageer op artikel:
Als je met je lover naar dit eiland verhuist krijg je een huis én een baan
Sluiten