Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 19 sep 2016

Als je op dit eiland gaat wonen krijg je een baan én stuk land cadeau

Stiekem dromen we allemaal van een leven op een prachtig eiland waar we een rustig bestaan kunnen leiden. Maar deze droom leggen we allemaal naast ons neer, want het zal toch wel niet zover komen. Maar vanaf nu kan je droom wel uitkomen. Het mooie Canadese eiland Cape Breton is naarstig op zoek naar nieuwe bewoners.

Het eiland met vier seizoenen

Cape Breton is een klein eiland langs de Atlantische kust van Noord-Amerika. Er wonen maar liefst 150.000 mensen (sowieso dat er een aantal leuke mannen te vinden zijn) en de inwoners spreken van een hechte en gemoedelijke sfeer onderling.

Daarnaast heeft het eiland vier seizoenen net zoals in Nederland en daarom hoef je niet eens je garderobe om te gooien. Al snappen wij best dat je een aantal nieuwe outfitjes wilt aanschaffen om te shinen op dit eiland.

Van kassameisje tot aan taartenbakker

Omdat het eiland niet de juiste mensen kan vinden voor bepaalde beroepen, zoeken ze buiten het eiland naar nieuwe bewoners. Zo is de Farmer´s Daughter Country market, een supermarkt, op zoek naar nieuwe medewerkers. Maar ook een bakker is opzoek naar personeel.

Lijkt het jou leuk om het knapste kassameisje van het eiland te worden of om je droom als professioneel taartenbakker waar te maken? Dan is dit eiland misschien wel de perfecte plek voor jou. In ruil daarvoor krijg je twee hectare land mét woning. Wat wil je nog meer? Go get that job here.

Deze chick sprong in het diepe en joeg haar droom achterna:
Chick met ballen: ‘Ik verliet mijn topbaan in New York om ijs te scheppen op een eiland’

Reageer op artikel:
Als je op dit eiland gaat wonen krijg je een baan én stuk land cadeau
Sluiten