Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 23 okt 2015

Als je stopt met deze spelletjes spelen in de liefde word je een stuk gelukkiger

De regels veranderen elke minuut. Na elke actie, en na elke niet-actie. Daten is verwarrend. Waarom zou je niet gewoon stoppen met het spelen van de volgende spelletjes?

Niet voor je beurt appen

Wachten tot hij iets heeft gestuurd, dan pas wil je reageren. Expres zijn berichtjes niet openen zodat er geen blauwe vinkjes verschijnen. Of juist wel, zodat hij hopelijk denkt ‘waarom leest ze mijn appjes en stuurt ze niets terug?’ Waarom doen we dit eigenlijk?

Niet eerlijk zeggen wat je voor hem voelt

Zelfs als hij vraagt: ‘wat vind je eigenlijk van me?’, antwoordt jij met een grapje. Waarom zou je niet gewoon eerlijk zijn? Je bent bang dat je hem zal afschrikken. En na een tijdje single zijn ben je ook bang dat je vrijheid wordt ingeperkt als je écht gevoelens voor iemand krijgt. Je bent bang dat jullie beid hard zullen wegrennen. Maar misschien is hij gewoon niet de juiste man voor je als je er als een speer vandoor wil gaan

Met hem naar bed gaan in de hoop dat hij je dan leuk vindt

Sorry ladies, dit werkt niet.

Niet met hem naar bed gaan in de hoop dat hij je dan leuk vindt

Jullie slapen samen, kussen elkaar wakker ‘s ochtends, hebben romantische etentjes, vertellen hoe lief jullie elkaar vinden. Maar seks? Ho maar. Dit spel werkt maar even. De spanning tussen jullie is ongekend hoog. Maar pas op. Voor je het weet zijn jullie gewoon goede vrienden. Zónder enig uitzicht op benefits.

Al zijn berichtjes eindeloos analyseren

Maar in de punten, komma’s en spaties zitten echt geen verborgen boodschappen.

Op het laatste moment afzeggen

En pas dagen later reageren op zijn berichtjes. Want je ziet hem echt niet zitten. De arme jongen blijft het maar proberen. Hem aan het lijntje houden is niet zo chic, zeg hem eerlijk dat je niet denkt dat het gaat werken tussen jullie.

Een héél oude foto liken

Op Facebook of op Instagram. Dit kan een horrorscenario zijn als het je ex betreft en je per ongeluk op de like-knop hebt gedrukt. Maar, het kan natuurlijk ook in je voordeel werken. Die leuke man weet dat je aan hem denkt. En hij gaat daardoor meer aan jou denken. Ehm, waarom moesten we ook al weer stoppen met spelletjes spelen?

Wil je weten of jullie gemaakt zijn voor elkaar?

Klik dan op de foto.

Reageer op artikel:
Als je stopt met deze spelletjes spelen in de liefde word je een stuk gelukkiger
Sluiten