Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 22 okt 2018

Dit zijn 8 dingen die je herkent als je zus je beste vriendin is

Als je een goede band hebt met je zus, dan heb je eigenlijk een extra vriendin in je leven waar je niet om gevraagd hebt. Misschien kun je het wel zó goed met haar vinden dat ze je beste vriendin is. En als dat zo is, dan komen deze 8 dingen je ongetwijfeld heel erg bekend voor.

Hoewel je misschien wat vaker ruzie met haar maakt dan met een andere vriendin, is ze wel onmisbaar in je leven. En jij in haar leven. Dat jullie als besties door het leven gaan, is dan ook helemaal niet raar. Deze dingen zijn vast herkenbaar voor jullie.

1. Je hoeft niet bang te zijn dat het contact verwaterd

Want jullie zijn zussen, jullie zijn familie van elkaar. Dus jullie zijn voor altijd met elkaar verbonden. Je hoeft niet bang te zijn dat ze ineens uit je leven verdwijnt. Ideaal.

2. Je noemt haar nooit en maar dan ook nooit bij haar voornaam

Jullie hebben al sinds jullie klein waren bijnamen voor elkaar. Je vindt het zelfs raar om haar bij haar echte naam te noemen, want zo noem je haar nooit meer.

3. Je zus voelt aan als er iets met je is

Je hoeft het niet aan haar te vertellen in een lang WhatsAppgesprek of in een spraakbericht. Je zus kan meteen merken dat er iets met je aan de hand is. Je hoeft nog niet eens een voorzetje te geven. Fijn, maar dat betekent dat je ook niks voor haar kunt verbergen.

4. Je kunt niet tegen haar liegen

Na inmiddels al heel wat jaartjes samen gewoond te hebben, weten jullie wel van elkaar wanneer iemand liegt. Jij kunt aan haar gezicht aflezen als ze liegt en andersom weet je zus ook meteen wanneer je niet de waarheid vertelt. Eerlijkheid duurt het langst.

5. Jullie throwbacks gaan ver, maar dan ook ver terug

Jullie zijn al bijna gelijk vanaf de geboorte bij elkaar. En dat hebben jullie ouders allemaal mooi vastgelegd. Jullie throwbacks gaan dan ook heel ver terug. En dat betekent dat er genoeg materiaal is om lachkicks op te wekken. Heerlijk.

6. Jullie hebben jullie bruiloften al doorgesproken

Want ja, het is ze-ker dat jullie bij elkaars bruiloften aanwezig gaan zijn. En dan is het wel alvast chill om te bespreken wat jij bij haar bruiloft mag doen en andersom. Of om gewoon ontelbaar vaak te kletsen over hoe het er allemaal uit zal gaan zien.

7. Leeftijd is maar een getal bij jullie

Hoeveel jaar jullie van elkaar verschillen, maakt voor jullie niks uit. Jullie zitten vaak op dezelfde golflengte, ook al schelen jullie misschien vijf jaar. Dat kan haast alleen als je zussen en beste vriendinnen van elkaar bent.

8. Alleen aan haar durf je te vragen of ze je foto wil liken

Je hebt net een nieuwe foto op social media gezet en wil graag nog een paar likes erbij. Maar ja, daar ga je toch niet om vragen? Wel als je een zus als bestie hebt. Dan durf je het wel. Ze steunt je no matter what, ook op dat gebied.

Je zus en jij zijn onafscheidelijk van elkaar en dat zal ook in de toekomst zo zijn. Mooi vooruitzicht lijkt ons.

Dit weten jullie ook als geen ander: Dit zijn 9 dingen die je enkel en alleen tegen je zus kan zeggen
als je zus je beste vriendin is

Reageer op artikel:
Dit zijn 8 dingen die je herkent als je zus je beste vriendin is
Sluiten