Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 28 aug 2017

Als jij en je lover deze situaties doorstaan zijn jullie échte soulmates

Je hoort de term soulmate zo vaak voorbijkomen, ook wanneer het duidelijk niet het geval is. Maar er zijn koppeltjes die écht voor elkaar gemaakt lijken te zijn. Soms kun je zoveel met je man doorstaan en er toch sterker uitkomen. Zo weet je dat hij écht je soulmate is.

Een afschuwelijke vakantie

Er zijn van die vakanties waarbij alles mis lijkt te gaan. Iemand vergeet zijn paspoort of het vliegtuig heeft vertraging, waardoor je alle verbindingen mist. De accommodatie is afschuwelijk. Iemand wordt ziek of verbrandt zo dusdanig, dat diegene niet buiten wil zijn. Op vakantie kan van alles misgaan, maar als je het voor elkaar krijgt om geen ruzie te hebben en nog leuk tegen elkaar te doen, kun je vrijwel alles aan.

Onenigheid met de ouders

Het komt natuurlijk voor dat je lover niet overweg kan met één van je, of misschien zelfs beide, ouders. Dit is moeilijk en voor alle partijen pijnlijk. Je ouders willen niet dat je met hem bent, hij wil jou niet kwijt en jij wilt hem niet kwijt. Als hij het uit weet te houden, zijn best blijft doen, zich niet uit het veld laat slaan en je ouders toch voor zich weet te winnen, is hij een blijvertje. Je ouders zullen hem uiteindelijk meer respecteren en inzien dat hij voor jou gaat, ongeacht de draken die hij daarvoor moet verslaan.

Lange afstandsrelatie

Relaties op afstand gaan zelden goed, maar er zijn situaties waarbij het lukt om lange tijd zonder elkaar te zijn en toch bij elkaar te blijven. Dagen je liefje moeten missen is heel moeilijk, voor jullie allebei. Jullie reizen heen en weer om elkaar te zien en begrijpen dat samenzijn toch een betere optie is, dan iemand nieuws zoeken. Als jullie het kunnen uithouden en uiteindelijk wel bij elkaar komen, kunnen jullie alles aan.

Ruzies

Vaak lijkt het alsof een goede relatie, een relatie zonder ruzie is. Dat hoeft niet per se. Als jullie de ruzies uitpraten en ze niet onder het tapijt vegen, dan leer je van elkaar en kun je er als stel juist sterker uitkomen. Het gaat niet om de ruzie, het gaat om hoe jullie het oplossen. Jullie hoeven het niet altijd eens te zijn, zolang jullie het uitpraten. Zo breng je jullie relatie naar een hoger niveau.

LEES OOK: Waarom je nooit mag opgeven als je écht van iemand houdt

Reageer op artikel:
Als jij en je lover deze situaties doorstaan zijn jullie échte soulmates
Sluiten