Echte liefde: Elkaars puistjes uitknijpen

Je hebt er misschien nog nooit zo bij stil gestaan, maar de puisten uitdrukken van je partner is het toppunt van liefde. In eerste instantie moet je waarschijnlijk niet aan het idee denken, maar dit, dit simpele iets is uiteindelijk jullie ultieme uiting van liefde. Niks elkaars ouders ontmoeten of samenwonen. Liefde is elkaars puisten uitknijpen. Mocht je je afvragen waarom, dan leggen we het je met liefde uit:

Het laat zien dat je alles van de ander accepteert

Zelfs wanneer dit dus smerige dingen zijn zoals puisten. Als jullie ervoor open staan om elkaar een handje te helpen (tja, dan hebben we het vaak toch over de puisten van je vriend, want zelf kun je het toch beter), staan jullie open voor alles. Je vindt de ander prachtig hoe hij of zij is en een pukkeltje of grammetje extra hier en daar brengt daar geen verandering in.

Het laat zien dat je zorgzaam bent

Hey, hoe lief ben jij dat je je over de berg pus buigt terwijl hij er niet bij kan? Wie zou hij dit anders moeten vragen? Precies. Jij bent er voor hem door dik en dun. Je zorgt ervoor dat hij puistloos door het leven kan. Pure, liefde.

Het laat zien dat je nergens bang voor bent

Hoewel het een teken van pure liefde is, is het ook zeker wel een van de viezere dingen die je ooit van je geliefde hebt moeten zien. Zeker wanneer het een knoeperd is. Jij bent niet bang voor het onverwachte in jullie relatie. Jij laat je niet bang maken door zo’n puist. En dát is liefde. Lees je dit artikel en kun je alleen maar bedenken hoe walgelijk je het zou vinden, dan ben je er simpelweg gewoon nog niet. Hé, maar het maakt niet uit. Iedereen vindt uiteindelijk die ware, wit pussende liefde.

Reageer op artikel:
Echte liefde: Elkaars puistjes uitknijpen
Sluiten