Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Beauty en Style 16 mrt 2016
Leestijd: 2 minuten

Alsjeblieft: 8 excuses waarom élk meisje een designertas verdient

Stiekem willen we er allemaal óóit eentje bezitten, een designertas. Chanel, Mulberry, Céline, Chloé of misschien toch een Louis Vuitton. De keuze is reuze, en de portemonnee vaak helaas niet. Toch vertellen we je zeven héérlijke excuses waarom elke vrouw er eentje verdient. En waag het niet om je na aankoop schuldig te voelen, pinky promise?

1. Je kan ein-de-lijk ook beginnen aan een verzameling

Want dat is zó Nederlands dat jij hoe dan ook niet kan achterblijven. Of het nou gaat om het verzamelen van postzegels, Swarovski beeldjes, munten uit verre landen óf een designertas. Een verzameling is een verzameling nietwaar? En een verzameling is een doel én doelen in het leven zijn iets goeds. Klaar.

2. Het is een investering

Oké, oké het is misschien ook wel gewoon een tas die je gebruikt. Maar toch kan je er donder op zeggen dat jouw dochters én kleindochters later vechten om jouw begeerde Chanel tas. Je kan daarom gerust zeggen dat het niet eens zó duur is, als je nagaat hoe lang jij en je nakomelingen er plezier van zullen hebben.

3. Er vast wel íets wat je kan vieren met een tas

Je bent afgestudeerd, je bent weer vrijgezel of juist bezet, je bent op jezelf gaan wonen, heb éindelijk je rijbewijs gehaald, je bent kilo’s afgevallen of een andere overwinning die een trofee verdient.

4. De designertas maakt elke outfit fenomenaal

Geloof ons, je zal nooit meer met een beteuterd gezicht in de spiegel staan. Gooi die Chanel tas om je schouder en je zult zien dat die slonzige outfit opeens fa-bu-lous is. Nu begrijp je waarom Kate Moss altijd werd geprezen om haar nonchalante look die in werkelijkheid bestaat uit verwassen vodden om haar ranke lijfje…

5. Deze tas zal voor altijd aan je zijde blijven

En dat is bij een man altijd nog maar de vraag…

6. Je raakt er nooit op uitgekeken

Kijk punt 5, ook dit is maar de vraag bij de man, want er loopt altijd anders moois rond. Jouw designertas daarentegen is irreplaceable , zal je áltijd van houden en je zal haar nooit in de kou, eh kast laten staan.

7. Love at first sight

En is dat niet het aller-aller-allermooiste wat je als mens kan meemaken? Liefde op het eerste gezicht. Waarom zou je jezelf niet gunnen om op slag verliefd te worden om die ene designertas? Liefde is namelijk het allermooiste op aarde.

8. Je bent alvast aan het oefenen voor het moederschap

Want die tas is echt werkelijk waar je baby. Je beschermt haar tegen de regen, tegen kidnappers, tegen schrammen en krassen én stopt haar elke avond in haar dustbag. Deze tas zorgt er eigenlijk voor dat je zorgzaamheid tevoorschijn komt.

Wil je een tweedehands designertas kopen? Bij The Next Closet kan dat, zoals een mooie Chanel of Louis Vuitton tas.

LEES OOK: Waarom meisjes met een rommelige tas alles uit het leven halen

Reageer op artikel:
Alsjeblieft: 8 excuses waarom élk meisje een designertas verdient
Sluiten