Altijd al een echte zeemeermin willen zijn? Het kan nu in de eerste echte zeemeerminschool in Spanje!

Je hoeft niet langer meer weg te kwijnen bij Ariël of te wenen om het feit dat je toch echt het leven door moet op twee benen. Want nu is dan ook eindelijk een zeemeerminnenschool geopend, praktisch om te hoek, in Spanje.

Volgens de school is iedereen welkom, ongeacht geslacht of leeftijd. ‘Wij maken dromen waarheid’. Leuk voor een foto zou je zeggen? Klopt. Maar veel mensen komen er bloedserieus met de intentie een echte zeemeermin/man te worden.

Naast dat deze school natuurlijk awesome is, is eraan deelnemen ook nog eens verschrikkelijk goed voor je. Het zwemmen met zo’n enorme vin zorgt ervoor dat je vrijwel al je spieren gebruikt tijdens het zwemmen. Of dat zwaar is? En of.

Er zijn twee opleidingen waar je uit kunt kiezen. De basisopleiding waar meerminnen worden getraind in het zwembad, en de gevorderde opleiding waar de meerminnen los mogen oefenen op het strand. De boel is leuk genoeg ook nog eens prima betaalbaar, want voor 90 minuten in de basisklas betaal je 40 euro, en 50 euro voor de gevorderde groep.

Reageer op artikel:
Altijd al een echte zeemeermin willen zijn? Het kan nu in de eerste echte zeemeerminschool in Spanje!
Sluiten