Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 24 sep 2014

Altijd al een it-girl willen zijn? Volg dan deze stappen

We zijn niet allemaal geboren at the Upper East Side en komen niet allemaal uit een schrikbarend rijk gezin. Maar verlang jij stiekem naar het bestaan van een Gossip Girl? Volgens deze stappen ben je binnen no-time een It-girl.

Zorg dat je een populaire tante bent en dat er veel over je wordt gepraat

Gossip Girl is natuurlijk niks zonder haar roddels. Daarnaast moet je natuurlijk ook een leven leiden waar over gepraat moet kunnen worden. Dat betekent om de zoveel tijd gekke acties ondernemen (maar niet te gek, want je wil ook weer niet dat mensen op je gaan neerkijken), feestjes geven en de mooiste mannen strikken.

Look the part

Ofwel kleed en verzorg je naar de rol. Dat houdt in:

  • Zorg goed voor je uiterlijk: smeer de beste crème voor jouw huid, gebruik de beste shampoo voor je haar en kies make-up dat je gezicht zo goed mogelijk uit laat komen. Als het even kan, laat dan alles wat mogelijk door een specialiste kan worden gedaan, doen. Deze mensen hebben er namelijk voor geleerd om jou mooi te maken.
  • Get the look: Zorg dat je de laatste trends draagt, de nieuwste magazines leest en alles op het gebied van fashion volgt. Echter is het wel essentieel dat je ook een eigen stijl ontwikkelt. Dit zorgt er namelijk voor dat mensen benieuwd worden naar wat jij gaat dragen naar een evenement in plaats van dat ze al precies weten waar je mee aankomt.
  • Koop mooie kleding. Je hoeft echt niet persé alleen maar in Chanel rond te dartelen, maar een aantal mooie producten zoals een mooie tas, een mooi paar schoenen en een geweldig sieraard kunnen je outfit al snel maken. Probeer sexy met chic te combineren voor een echte It-look.
Wees welgemanierd

Wees altijd beleefd, doe geen vieze dingen, wees respectvol naar anderen en drink nooit té veel op feestjes.

Ga naar de belangrijke feestjes en host om de zoveel tijd zelf een feestje

Zorg dat je het middelpunt bent van de avond, maar ook dat mensen je nog een keer zullen uitnodigen. Misdraag je dus niet.

Wees zelfverzekerd

Mensen kijken alleen tegen je op als ze zien dat je lekker in je vel zit. En aangezien je in de bloei van je leven bent heb je ook geen reden om dat niet te zijn.

Zorg voor een geweldig rolmodel

Iedereen heeft inspiratie nodig. Kies een rolmodel uit die past bij jouw doel. Altijd al model willen worden? Kies dan een model om te volgen. Liever een actrice? You get the point.

Zorg voor mooie cijfers

Het is belangrijk dat je succesvol bent in je studie/ school/ baan. Zorg dus dat je uitblinkt om zeker te zijn van een prachtige baan later.

Wees aantrekkelijk

Kijk naar Blair en Serena, ze trekken mannen aan als magneten. Zorg dus dat je weet hoe je moet flirten en ook waar je de grens moet trekken.

Zorg dat je de queen bee wordt van je groep

Een volgend groepje is essentieel en maakt dat mensen zien dat er niet zomaar met je te spotten valt. Je bent een echte leider en dat maakt volgzaam.

Wees mysterieus

Spreek niet altijd uit wat je denkt. Zorg dat mensen zich afvragen wat je bezighoudt. Altijd spannender dan meteen weten hoe iets zit, toch?

Reageer op artikel:
Altijd al een it-girl willen zijn? Volg dan deze stappen
Sluiten