Altijd al gedroomd van sproetjes? Met deze briljante uitvinding kun jij ze super easy namaken

Sproeten zijn prachtig. Die schattige bruine vlekjes behoren niet voor niets thuis op de lijst van de zeven schoonheden. Ben jij niet gezegend met sproetjes maar keek je altijd wel met jaloezie naar mensen die ze wél hebben? Dan is er nu een perfecte oplossing voor jou. Want vanaf nu kun je sproeten 'gewoon' opplakken. En dat ziet er ongelooflijk realistisch uit.

Het is niet vreemd dat mensen sproeten willen namaken. De kleine vlekjes worden vaak als aantrekkelijk gekenmerkd. Al eerder werden er sproetjespotloodjes op de markt gebracht waarmee je zelf sproetjes kon tekenen op je gezicht. Maar dat gaf niet het meest realistische effect. Deze uitvinding wél.

‘Freck Yourself’ is het bedrijf achter deze briljante uitvinding. Zij hebben een sjabloon ontwikkeld die je op je gezicht drukt en waar je vervolgens met een rollerbal stick overheen gaat die gevuld is met een soort henna. Je krijgt 72 sjablonen die je waar dan ook kunt gebruiken. Als je de sproetjes hebt aangebracht, blijven ze 48 uur zitten en vervagen ze langzaam. Als je iedere ochtend een nieuwe laag aanbrengt kunnen de sproetjes zelfs vier tot zes weken blijven zitten.

Het enige probleem? Het product is nog niet op de markt. Freck Yourself is een Kickstarter project gestart om genoeg geld in te zamelen om dit product op de markt te brengen. Er wordt een minimale donatie van 28 dollar gevraagd om deze sproetjeskit in je handen te krijgen. Het goede nieuws; het bedrijf wil in februari al de eerste pakketten verzenden.

Dit is hoe het werkt:

Reageer op artikel:
Altijd al gedroomd van sproetjes? Met deze briljante uitvinding kun jij ze super easy namaken
Sluiten