Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 september 2017

Altijd honger? Je kunt nu 200 euro verdienen door véél te eten in een nieuw tv-programma van RTL4

Van eetmoment naar eetmoment leven, dat is ongeveer hoe jouw dag eruit ziet. Zodra je een maaltijd echter de kiezen hebt, denk je alweer aan de volgende snack. En al voor het ontbijt vraag je je af wat je avondeten zal zijn. Herkebaar? Dan kun je met die hongerige eigenschap nu 200 euro verdienen.

Ja, dat is nog eens kassa. Normaal gesproken vind je je eigenschap om altijd maar trek in meer eten te hebben misschien wel irritant. Maar nu hoeft dat niet meer, want je kunt er snel een leuk zakcentje mee verdienen, namelijk 200 euro.

200 euro, daar zou je natuurlijk nieuwe kleren of een goed paar schoenen voor kunnen kopen. Of natuurlijk je vriendinnen kunnen uitnodigingen voor een flinke sushi schranspartij. Just sayin.

Zo kun je 200 euro verdienen in een nieuw tv-programma

Hoe je dat geld bemachtigt? Nou, voor een nieuw tv-programma op RTL 4 zoekt productiebedrijf Blue Circle twee mensen die binnen no time een bord met snacks kunnen leegeten.

Het is geen wedstrijd. Als jij een van de twee gelukkigen bent, heb je sowieso 200 ekkies verdiend. En je buikje volgegeten natuurlijk, ook niet vervelend.

Hier staat precies wat je kunt doen om geld te verdienen met eten.

Waarschijnlijk herken je je hier ook wel in:

Meer tv-nieuws lezen? Lees dan dit: Netflix maakt een misdaadserie over Madeleine McCanns verdwijning

Reageer op artikel:
Altijd honger? Je kunt nu 200 euro verdienen door véél te eten in een nieuw tv-programma van RTL4
Sluiten