Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 19 feb 2018

Heb jij het altijd koud? Hijs je dan maar snel in één van deze gigantische onesies

Zelfs als je de verwarming op volle toeren draait, staan bij jou de haartjes op je arm steil omhoog. Zelfs als je vijf laagjes stof aan hebt, heb jij het nog steeds niet lekker warm. Herkenbaar? Dan ga je verliefd worden op deze wollen onesies.

Ze zijn misschien niet zo fashionable als dat je gehoopt had, maar als je het altijd koud hebt is het wel een lekker warme oplossing.

Altijd koud? Met deze onesies niet meer

Op Etsy hebben we creatieveling gevonden die een heerlijk warme onesies in elkaar flanst. De onesies is van wol en kun je bestellen in wit, zwart, bruin, blauw, grijs, rood of heleboel kleuren bij elkaar. Het item heeft ook nog eens een massive col. Als je het nu nog koud hebt, dan weten wij het ook niet meer.

[one_half]altijd koud[/one_half][one_half_last]altijd koud[/one_half_last]

Bij dit profiel vind je ook nog heel veel ander dik wintermateriaal. Sjaals, mutsen, truien en ponchos waar je het al warm van krijgt door er alleen naar te kijken.

Ga je toch het liefst voor een onesie? Voor dit warme grapje kun je beter nu vast beginnen met sparen, want de onesie kost maar liefst 599 euro. Maar hé, dan ben je wel voorgoed af van die constante kippenvel. Dat is ook heel wat waard.

Reageer op artikel:
Heb jij het altijd koud? Hijs je dan maar snel in één van deze gigantische onesies
Sluiten