Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 28 mei 2017

Altijd mooi weer op vakantie! Deze site kiest je bestemming op basis van het weer dat jij wil

Op vakantie wil je graag in de zon liggen, een boekje lezen bij het zwembad of nieuwe dingen ontdekken terwijl je werkt aan je tan. Maar hoe weet je nou of het mooi weer is op je vakantiebestemming? Nou, met deze website is dat een fluitje van een cent.

Goed, als je in augustus naar Griekenland wil of Zuid-Spanje, dan kun je er eigenlijk wel van op aan dat je een tropisch temperatuurtje hebt. Maar wil je bijvoorbeeld in mei of in oktober naar de zon, waar kun je dan eigenlijk heen?

Of je wilt juist een stedentrip doen naar een stad als Rome, maar hebt geen zin om in de brandende zon in de rij te staan voor het Sixtijnse Kapel. Je wilt een temperatuur die perfect is voor wat je wil doen.

Soms is het een heel gepuzzel om de juiste bestemming te vinden of om de juiste tijd in het jaar te kiezen. Maar nu niet meer. Want nu is er een website waarop je in een keer ziet waar het door jou gewenste weer is op een gekozen moment in het jaar.

Altijd mooi weer op vakantie

Op de website Decision Data vul je de week van je vakantie in, de gemiddelde en de minimum- en maximumtemperatuur die je wil. En het maximale aantal dagen met regen (eh, liever geen één toch?).

Vervolgens zie jij een kaart met bestemmingen die perfect passen bij het weer dat jij wil. Een vakantiebestemming kiezen was nog nooit zo makkelijk.

Inspiratie opdoen? Lees dan dit: Wauw! Dit onontdekte gebied in Thailand is magisch en hoort echt op je bucketlist

Reageer op artikel:
Altijd mooi weer op vakantie! Deze site kiest je bestemming op basis van het weer dat jij wil
Sluiten