Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 maart 2017

Altijd party time! In dit hotel hebben alle kamers een biertap

Een nachtje in een hotel slapen is op zich natuurlijk al hemels. Een groot bed, een bad en ’s ochtends een uitgebreid ontbijt. Maar stel je voor dat je in je hotelkamer een feestje kon geven. Omdat er gewoon een biertap staat in iedere kamer. Fan-tas-tisch.

Laat het pyjamafeestje maar beginnen. Want als je een biertap in je hotelkamer hebt, nou dan wordt het sowieso een latertje. En jij en je vriendinnen kunnen daarna meteen in bed in een diepe slaap vallen. Dit klinkt als het feestje van de eeuw.

Pyjamaparty!

Het gaat om het hotel DogHouse. Dit bestaat nog niet, maar als het aan de Schotse bierbrouwerij BrewDog ligt, dan duurt het niet lang meer. Het bedrijf is namelijk een crowdfunding actie begonnen voor deze ultieme party locatie. Ze willen het bierhotel bouwen in Columbus, Ohio, in de Verenigde staten.

Risico is wel dat je het hotel nooit meer wilt verlaten. Behalve een biertap op de kamer, beschikt iedere badkamer namelijk over een minibar met speciaalbiertjes. Ook zal er een bier spa zijn, met shampoo, zeep en douchegel met bier als ingrediënt.

Leg je mooiste pyjama maar vast klaar in ieder geval.

Misschien wil je dit ook lezen: Te veel gedronken dit weekend? Vooral slimme mensen drinken veel alcohol blijkt uit onderzoek

Reageer op artikel:
Altijd party time! In dit hotel hebben alle kamers een biertap
Sluiten