Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 22 apr 2017

Winning: Op deze manier heb jij altijd prijs bij een grijpmachine

Tientallen euro's spendeer jij bij de grijpmachine op de kermis. Het ziet er zo makkelijk uit, maar ondertussen ben je al behoorlijk wat armer van alle verlies die je heeft gedraaid. Maar hallo, weet je hoe cute die knuffel van Hello Kitty eruit ziet?! Die moet jij gewoon hebben. Gelukkig heb je vanaf nu altijd prijs bij de grijpmachine met deze truc.

Het is het begin van een goeie love story: een knappe man wint een lieve knuffel voor jou op de kermis en dan het liefst uit de grijpmachine. Helaas is het in real life altijd vechten tegen de tranen als het wĆ©Ć©r niet is gelukt. Je probeert hem nog op te vrolijke met ‘Joh, het maakt niet uit, dan geen knuffel’, maar ondertussen weten jullie beide dat dit niet de werkelijkheid is van jouw gevoelens.

DĆ© oplossing

Maar wat als we je vertellen dat het vanaf nu een stuk simpeler kan? Dat jij altijd prijs bij de grijpmachine hebt met de truc van deze beste vent? Precies, dat is ge-wel-dig.

En het is heel simpel: je hoeft namelijk alleen een groot, sterk magneet mee te nemen. Zie hier op het filmpje hoe het in z’n werk gaat:

Kijk, en met dit trucje heb je een man niet eens nodig die hem voor je eruit haalt. Een beetje hulp van jezelf en een beetje van een magneet. Strong independent woman noemen we dat.

Dit vind jij ook leuk om te lezen: Awesome! In dit restaurant kun je naast eten ook een heleboel spelletjes spelen

Reageer op artikel:
Winning: Op deze manier heb jij altijd prijs bij een grijpmachine
Sluiten